Kamhi Leonard
PiSaGoR
Benim sinirim bolgem yok@Kamhi Leonard eyvallah ustam..çoğu zaman aynı yerlerde geziyoruz ustam illaki denk geliriz birgün tanışırız..
Ama ağırlık verdiğim iki bölge var hangisi
Benim sinirim bolgem yok@Kamhi Leonard eyvallah ustam..çoğu zaman aynı yerlerde geziyoruz ustam illaki denk geliriz birgün tanışırız..
ben trakya geneliyle ilgileniyorum.çerkez saray vize kırklareli keşan enez malkara şarköy...çanakkalede çok güzel birkaç nokta hariciyle ilgilenmiyorum onlarada fırsat bulunca ilglenicem rabbim izin verirse..Benim sinirim bolgem yok
Ama ağırlık verdiğim iki bölge var hangisi
Allah c.c utandirmasin muhafak olman dileğiyleben trakya geneliyle ilgileniyorum.çerkez saray vize kırklareli keşan enez malkara şarköy...çanakkalede çok güzel birkaç nokta hariciyle ilgilenmiyorum onlarada fırsat bulunca ilglenicem rabbim izin verirse..
geçmiş olsun ustam.ustam az önce yazını okumuştum illaki gruptan biri tılsıma denk geldik demiştir dedim şimdi sende yazınca güldüm valla..rabbim korusun herşeyden..dediğin gibi biz nafakamızın peşindeyiz hayrlı ise içeri değilse uzak dursun..Allah c.c utandirmasin muhafak olman dileğiyle
Gecen ki depremde çanak kale il sinirindaydik kahkaha
Boşluk bakmak maksadıyla çektiğimiz kaziklari cakma esnasında
DDEPREM olunca arkadaş TILSIM diye bağırınca
Aklıma geldikçe gül gül oluyorum :zuhaha:
Bize denk geldi oda
Dikkatli temkinli olduktan sonra
Trakya tarafında arayışta olupta birde nasibinde varsa
Bulmak zor is deyil dediğim gibi nasiptede olmak kaydıyla
Hayırlı olanı
Kabus gibi bir geceydi desem yeridirgeçmiş olsun ustam.ustam az önce yazını okumuştum illaki gruptan biri tılsıma denk geldik demiştir dedim şimdi sende yazınca güldüm valla..rabbim korusun herşeyden..dediğin gibi biz nafakamızın peşindeyiz hayrlı ise içeri değilse uzak dursun..
valla ustam mayhem ustadan ziyade klavye definecilerinden birkaç kişi olsa daha iyi olurdu.Kabus gibi bir geceydi desem yeridir
O anda mayhem in orda olmasını ne kadar isterdim bilmezsiniz :200:
Hay atana rahmetvalla ustam mayhem ustadan ziyade klavye definecilerinden birkaç kişi olsa daha iyi olurdu.
ustam olayı kısa kestim mevzu daha derin.birkişi yamuldu bayabir..ustam orayla uzun süre ilgilendim.değerli bir hocamlada uğraştık daha sonra ora ile..orası ibadethane olarak kullanılmış bir yaşam yerimiş buluntular herşeyi doğruladı..arı koruma olarak rahatsız ediyordu uğraşmaya başlayonca orayla çıkıyor piyasaya...Mhmt82 bu arı çalışma sırasında çıktıysa
Siz malzemeyi ucurdunuz demek bu hiç hoş olmamış sizin lehinize
Gögsunüzde ki o ağır lik daralma ve sersemlesme ariyla alakası yok
Başka birşey var bu işin içinde demedi deme ustam