Resimlerle ugrasıodum konuyuda komple okudum anca yani :39: .Bazen oluyoki burdaki bir resmi 4-5 programdan geçirip şekilden şekilde soktugum bile oluyor bir ip ucu bulup görelim diye .Kuş resmi derken ?.Konu başlığından gidelim , kabartma ile birşeyler yapılmış ama çok dökülmüş ne olduğu belli olmuyor .Yılan da olabilir başka birseyler de ben bunu alttaki seçtiğim resme göre söylüyorum .Orasının detaylı resimleri lazım .O alanı komple görelim cephe cephe dolaşarak resimlersin güzelce.Senin herseyden önce resimlemeyi öğrenmen gerekiyor .Manzara resmi çeker gibi çeksen bundan daha güzel çekerdin
.
İşlem yaptıgınız yerin de resimleri yetersiZ çünkü biz burda resimlere bakarak gördüklerimizi dikkatimizi çekenleri işaretliyoruz orda olsak gözlerimiz en güzel kameramız Allah'a şükür ki .Yani resimlerin çoğu duvarmı ? Taban mı ? Çatı mı ? anlaşılmıyor demek istediğimi anladınız mı .Konu zaten baya gündemdeymiş ama bu şekilde ki görüşlerin ne kadar sağlık lı olabilceği de tartışılır.Resimleme çok önemli !.
Daha net kararlar verebilmek için lütfen bizi ordaymış gibi hissettirin elinizdeki kamerayla .Bu görsellerden sizin aradığınız cevabın çıkmaması normal .
- İyi Geceler
- İyi Şanslar
-İyi Resimlemeler