sinekwalesii
Aktif Üye
Yol parasi atan varsa bakayim falina...Ekli dosyayı görüntüle 242675[/
Bir bakışta yaktın beni , derdinen bıraktın beniii
Yol parasi atan varsa bakayim falina...Ekli dosyayı görüntüle 242675[/
Bir bakışta yaktın beni , derdinen bıraktın beniii
En naif yerlerden basla.sona zorlara bakariz..Şarköy'den gir deniz kenarından gel Istanbul'a doğru iste..
Nereyi beğenirsen.
Çok geniş yüzeysel bakıyorsun sende ustaEn naif yerlerden basla.sona zorlara bakariz..
Kizilcaterzi kavakkoy mevkilerinin 360 derece etraflari buruneren ciftligininde aynen etrafi bide eski kirec ocaginin kuzeyi 2 km lik alanda arge yap gozlem foto sadece..konuac yukle hepberaber bakalim
Heee oralara geliimde Sit alanlarindan sit tir etsinler paket olak deemii..kahkahaÇok geniş yüzeysel bakıyorsun sende usta
Oraları ar-ge yapana kadar elimin altında bir sürü nokta var
Rum köyleri mi istersin , kilise mi , manastır mı?
Belgeli mi istersin belgesiz mi ?
Belgeli olup işaretleri bulunamayan mi istersin, yoksa belgeli ve işaretleri bulunan mı?
O dediğin yerlerden sen gel az daha metropole doğru..
Çorak, kurak , sıcak oralar. Gel deniz kıyısına boşver üfül üfül essin
Sitlerde ayak izimiz, gayri resmi hiçbir işimiz olmazHeee oralara geliimde Sit alanlarindan sit tir etsinler paket olak deemii..kahkaha
..Ekli dosyayı görüntüle 242688 ..konuya birde burdan bak..((cok derin yaani))Sitlerde ayak izimiz, gayri resmi hiçbir işimiz olmaz
Çay demler kremalı bisküvi yeriz. Cigara iceriz..
Kutsal daga çıkar yarı haci oluruz
Evet çok derin konu usta...Ekli dosyayı görüntüle 242688 ..konuya birde burdan bak..((cok derin yaani))
Ustam bizden geçmez bunlar.Ama dediğin gibi çok duydum inanıpta para kaptıranı sonra anne diye bağıranı.Burada bile hala var hayali fotoğraflarla konu açıp fantezi yapan kullanıcılar.Mesela mekanın işi bitmiş ama göstermiyor burda hep bir psikolojik savaş içinde yorum yapan ustalar.Çok nadir güzel sunum yapıp konu açan.Diğer konuda Adam 10 sene önceki videoyu izliyor x sitelerde sonra video içinden görüntü alıp burada konu açıyor.Bozmak istemiyorum o arkadaşları ama malesef paranoyak insanlar çok..Malesef seninde bana yazmış olduğun gibi durumlar; vakko ustam insanlar kulaana gozunden cok inanirda..en buyuk beklentileri gercegi deil asil duymak gormek istedikleri seylerin kendilerine sunulmasindan memnun olurlar kimse gercegi bilmek istemiyor her konuda.@vakko ustam sabah telefonu actiginda boyle bi msj gorsen naaparsin....manisa salihli sart köyündeki(izmirden turgutluya tasindim versiyonu da var) hacı amcam, kerpiç evinde yıllanmış çömlek buldu. içinde sarı sarı üzerinde arapça yazı yazılı, ortalarında tuğra olan altınlar var. 10 kiloya yakın. ben bunları gördüm, şaşırıp kaldım. iki gündür gözüme uyku girmedi. senin çevren vardır. bunlardan bir ekmek yiyelim. allah'ın izniyle
Adam balıkların IQ seviyesine o kadar çok guveniyor ve ekmek yemeye devam ediyor ki SMS formatını bile yıllardır değiştirmiyor..@vakko ustam sabah telefonu actiginda boyle bi msj gorsen naaparsin....manisa salihli sart köyündeki(izmirden turgutluya tasindim versiyonu da var) hacı amcam, kerpiç evinde yıllanmış çömlek buldu. içinde sarı sarı üzerinde arapça yazı yazılı, ortalarında tuğra olan altınlar var. 10 kiloya yakın. ben bunları gördüm, şaşırıp kaldım. iki gündür gözüme uyku girmedi. senin çevren vardır. bunlardan bir ekmek yiyelim. allah'ın izniyle
Bugun bunuda komsusu ispitlemis
Ustam bizden geçmez bunlar.Ama dediğin gibi çok duydum inanıpta para kaptıranı sonra anne diye bağıranı.Burada bile hala var hayali fotoğraflarla konu açıp fantezi yapan kullanıcılar.Mesela mekanın işi bitmiş ama göstermiyor burda hep bir psikolojik savaş içinde yorum yapan ustalar.Çok nadir güzel sunum yapıp konu açan.Diğer konuda Adam 10 sene önceki videoyu izliyor x sitelerde sonra video içinden görüntü alıp burada konu açıyor.Bozmak istemiyorum o arkadaşları ama malesef paranoyak insanlar çok..Malesef seninde bana yazmış olduğun gibi durumlar; vakko ustam insanlar kulaana gozunden cok inanirda..en buyuk beklentileri gercegi deil asil duymak gormek istedikleri seylerin kendilerine sunulmasindan memnun olurlar kimse gercegi bilmek istemiyor her konuda.