Resmini goreydik notunu verirdik kitabin.yokmu bi numune resim malumat.Dün kitap kitap dediniz bugün 2 kitap attılar bana. Yav mübarek boş is uzak dur diyorum, adam hala satmaya çalışıyorlar yardımcı olamazmiyiz diyor, kardeşim konuyla ilgilenme diyorum ama Sivas'ta diyor Bana birdaha bu konuyla ilgili konuşursan seni silerim dedim. Tamam sustum dedi çok şükür. Ustam zorla taklaya gelmek isteyenlerde az değil, diyicegim o ki.
Sivastan çıkmış yola ver elini tokat.Resmini goreydik notunu verirdik kitabin.yokmu bi numune resim malumat.
Sivas olunca ne oliyiki yeni dinmi kitapmi icat etmisler.4 tane hak dinin hicbiri sivasa inmedi dimi @vakko ustam
Inandirici buldugum tek kitap mevzusu 1986 da hakkaride magrada bulunan barnabas inciliydi onuda piç ettiler cokdan vatikanin arsivine girmis tozlanmistirSivastan çıkmış yola ver elini tokat.
Kitap merakı olan arkadaşlar.Alttaki haberde gerçek bir el yazması tevrat vardır.Bakın daha sonra neler olmuş okuyunuz.Tamamen haber gerçektir.Boyunuzdan büyük işlere bulaşmayın.Öyle ben buldum satarım birşey olmaz hayalleride kurmayın aklınızı alırlar.Oda mezar açmaya tek tekçiliğe benzemez bu işler.Size gelen görselleri dahi telefonunuzda tutmayın.Resmini goreydik notunu verirdik kitabin.yokmu bi numune resim malumat.
Sivas olunca ne oliyiki yeni dinmi kitapmi icat etmisler.4 tane hak dinin hicbiri sivasa inmedi dimi @vakko ustam
Bu mevzuda Sivas'ın bir yiğidin çok uğraşisi olmustu. Helikopterini düşürdüler fetoculer.Inandirici buldugum tek kitap mevzusu 1986 da hakkaride magrada bulunan barnabas inciliydi onuda piç ettiler cokdan vatikanin arsivine girmis tozlanmistir
Hee adana style biliyom mevzuyu akibeti sakat
Kitap merakı olan arkadaşlar.Alttaki haberde gerçek bir el yazması tevrat vardır.Bakın daha sonra neler olmuş okuyunuz.Tamamen haber gerçektir.Boyunuzdan büyük işlere bulaşmayın.Öyle ben buldum satarım birşey olmaz hayalleride kurmayın aklınızı alırlar.Oda mezar açmaya tek tekçiliğe benzemez bu işler.Size gelen görselleri dahi telefonunuzda tutmayın.
İsrail yok etmek istedi, başaramadı... 1900 yıllık sır Erdoğan'da!
Türk, İngiliz ve İsrail ajanları tarihinin en önemli kapışmalarından birini yaşadılar. MOSSAD ve MI6'nın peşine düştüğü 1900 yıllık el yazması Tevrat, MİT operasyonuyla 'Dönemin Başbakanı'na ulaştırıldı.m.yeniakit.com.tr
Orjinal el yazması tevrat.Varmı üstünde saçma sapan figürler süslemeli taşlar şeytan resmi vs.Hee adana style biliyom mevzuyu akibeti sakat
Valla ustam bazen 3 maymunu oynamak evladir...yigitlik sökmez kuru sogana muhtac ederler sen ben cok kişi dahil ortak deklaremiz neydii..Orjinal el yazması tevrat.Varmı üstünde saçma sapan figürler süslemeli taşlar şeytan resmi vs.
bilgisayara dua ile iliyor sanırım.. konunun birinde ((uyducu işi)).aşağıdaki beyanat vardı.. düşüyormu böyle dedim.acaba hala. kendimce..milletin kulağının arkası bile kalmadı opulen opulene...Allah sabır versin ne diyim.
Ekli dosyayı görüntüle 242189
bir arkadasım israilli olduğunu söyleyen birisi ile bir sekilde irtibat kurarak tanısmıs; bu zat-ı muhterem arkadasıma demişki; israilde üretilen bir program var ve yerin altındaki tek bir paranın üzerindeki resimi bile görebiliyorum... siz bana cok kuvvetli bir bilgisayar ile yol masraflarım için 6000 tl gönderin haftasonuna geleyim diyor. onun program ise şöyle çalışıyormuş: malzemenin olabileceği 4 km karelik alana gidip laptop acıyormus ve o laptop sadece 10 dakika acık kalıyormus; bu arada koordinatlar ve yer altındaki malzemelerin resimleri bilgisayarına iniyormus ve maden tetkik aramanın uydusuna sadece GPS ile internet baglantısı olmadan baglandığından yakalanma riski oluyormus.../// Yaw heehee yermiyiz laaa biz bu ayakları