Yok ustam iç anadolu bölgesi@Gönül_Eri ustam hayırlı olsun. Burası erzurumda olmasın sakın ?
Ustam erzurum küçük bir yer değil bir tarafı yazı yaşarken diğer tarafı kışı yaşıyor tabi resimleri birazda eski olduğunu düşündüğüm için böyle bir kanıya vardım :200: Aslında uzaktan ördüğüm ama gidipte göremediğim bir yerin kopyası gibiydi.Dadaş25 usta Erzuruma benzetemedim kar olması gerekmezmiydi.Hem ora Erzurum olsaydı şimdiye dek sen bırakırmıydın onda diş
Ustam çok çok tşk. Ederim. Tedariksizim Belki yazın gelicek olursam tedbirli gelirim dediğiniz yerlere bi göz atarımustam Gönül_Eri bu yer altında örülü yerler sarnıç veya kuyu olabilir, burda kapalı olandavardır onlar için çubukla boşluk bak abiciğim, aliminyum çubuğu önce sade eline al ve dolaaş boşlukları bir bir bulursun, sonra sağ avuç içine çelik yüzük al aynı çubukla bir daha bak metalleri bulursun, bazı yerleri çizdim oraları mutlaka incele çubukla diyorum, burda bişe gösterirse inan mineral değildir %90 malzemedir, en son ayrıntıya geç ve hangileri var birdahabak, en değerliden diğerlerine doğru,