Yolu kariştirdim kendimi burda buldum :)

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Gönül_Eri ustam evet tahmin ettiğim gibi.. ben malın eğerki alinmamissa, malı kapama olan bir iki yerin var orada olduğunu düşünüyorum.. pc yok mobilden girdiğim için çizim yapamıyorum, ama sakın tedbiri elden bırakma inşallah senin için hayırlı olur ..
Eyvallah ustam tşk. Ederim. Gelirken kemikleri ve kardeşleri görmedim işi bitirdim dönerken perdeyi kaldırdılar yüzlerce kemik ve cinler besleniyolardı.

İvrizli42

Yeni Üye
Abi o bölgeye bende gittim orada çok atış yaptık senin baktığın karşı tepesinde eski dönemlerde altın işi yapan ve buğdayla takas eden birisi yaşarmış ondan sonra oradan sürülmüş ve kırık kulplu kazan da o tarafta tavuk ve civcivlerde var tabi

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Abi o bölgeye bende gittim orada çok atış yaptık senin baktığın karşı tepesinde eski dönemlerde altın işi yapan ve buğdayla takas eden birisi yaşarmış ondan sonra oradan sürülmüş ve kırık kulplu kazan da o tarafta tavuk ve civcivlerde var tabi
Aman yer ismi söyleme :) tavuk ve civcivler duruyormu ? Güzel yerler buralar

fatih7979

Süper Moderatör
Süper Moderatör
fotolaman ıyı degıl burası kale buralar zor olur buranın dogusuna bak mezarları otarafta olur

Get closer!

Member
Hocam burada güzel bir ev varmış. sabahları erken saatte ekmek pişirdikleri. Sonra demişler ki biz burada doğduk, büyüdük, yaşadık, yaşlandık. Ozaman niye ölünce gidip başka diyarlara gömülelim. Gömün beni bu çukura demişler ve gömmüşler. Ama şunu söyleyeyim burada oturanlar tekin insanlar değilmiş. Herkesi uzaktan izlemeyi sevmişler. Çukura gece ulaşma gündüzde tedbirsiz dolaşma.