Ustam benim ggözüme ilişenler de bunlar. Gidince kontrol etmekte fayda var.
Ekli dosyayı görüntüle 230729
Eyvallah ustam tşk. Ederim. Gelirken kemikleri ve kardeşleri görmedim işi bitirdim dönerken perdeyi kaldırdılar yüzlerce kemik ve cinler besleniyolardı.Gönül_Eri ustam evet tahmin ettiğim gibi.. ben malın eğerki alinmamissa, malı kapama olan bir iki yerin var orada olduğunu düşünüyorum.. pc yok mobilden girdiğim için çizim yapamıyorum, ama sakın tedbiri elden bırakma inşallah senin için hayırlı olur ..
Evet ustam birden fazla nokta var büyük bi yeri halletmişler.Desene diş operasyonu yapmışlar.
Ustam çok tşk. O kısmı gezemedim Allah nasip ederse gidersem bakıcam belki BulursamKader25 ustamla çekeriz buranın fişiniUstam benim ggözüme ilişenler de bunlar. Gidince kontrol etmekte fayda var.
Ekli dosyayı görüntüle 230661
Bu rihanna nereye bakıyor??
Ekli dosyayı görüntüle 230730 Belkide buraya bakıyorEkli dosyayı görüntüle 230661
Bu rihanna nereye bakıyor??
Aman yer ismi söyleme tavuk ve civcivler duruyormu ? Güzel yerler buralarAbi o bölgeye bende gittim orada çok atış yaptık senin baktığın karşı tepesinde eski dönemlerde altın işi yapan ve buğdayla takas eden birisi yaşarmış ondan sonra oradan sürülmüş ve kırık kulplu kazan da o tarafta tavuk ve civcivlerde var tabi
Boşluklar benden,Ustam çok tşk. O kısmı gezemedim Allah nasip ederse gidersem bakıcam belki @BulursamKader25 ustamla çekeriz buranın fişini