Ustalarım şunu farkettik ki tüneli kaçırmışız. Yani tünelin solundaki dromosun sol sütununun sol tarafından girmişiz. Yine de oda seviyesine indiğimiz için duvardan girelim dedik ama ekip artık çok yorulduğu için ben 3 metreden devam edelim dedikçe onlar 2.5 metrede ısrar ettiler. Bu durumda 1.5 metre mezara doğru ilerlememize rağmen odayı yakalayamadık. Yani üstten odanın tepesine çıktık bir metre daha inmeye ikna edemedim. Sonuç olarak bitirdik. Ama hazırlayıp öyle bitirdik
oraya kış aylarında sağlam bir ekip giderse hazır odaya 1.5 metre sağ dromos sütünunu bertaraf edip girişi yakalar. Ben kendi işlerimi bitirip İstanbul'a dönmek zorunda olduğum için daha gitmem. Çoluk çocuk aç kalacak yoksa. Bizim hakkımızda hayırlısı buymuş. Nasipten ötesi yoktur biliriz. Bu ekip biraz sıskaydı ve birazda ekipte içten pazarlıklı olanlar vardı belki hayırlısı buydu. Diğer ekipler çalışmaya devam etmekte
daha size el değmemiş tavuk ve 5 civcivi atacam. Farklı yöne bakan civciv yok sadece tavuğun üstündeki civciv biraz küçük. Belli olmaz belki de İstanbul'a gidip dönerim memlekete. Hayırlısı diyelim.