Gradiyometre goruntu !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TeknolojiEkibi3

Yeni Üye
Katılım
24 Mar 2019
Mesajlar
11
Tepkime puanı
2
Puanları
1
Bakın yine engellediler. Neden çünkü söyleyecek sözleri yok. Susturmak daha kolayına geliyor. Siz bin defa da engelleseniz siteniz açık olduğu sürece ben yine gelir iftiraya karşı doğruyu yazarım.
 

mayhem

Co Admin
Co Admin
Katılım
18 Eki 2015
Mesajlar
5,773
Tepkime puanı
5,329
Puanları
24
Ortada bir iftira varsa, tabiki cevap hakkım doğacak. Benden bilgi almak isteyen sadece bana değil tüm bayilerime cep telefonundan 7/24 ulaşabiliyor. Telefon numaralarımızn olduğu linki ekliyorum. Neden sizin gibi bu kadar kolay basit karşındakini itham eden birinin yönetiminde bilgimi paylaşayım ki? Tabiki buraya sadece söz hakkı doğduğunda doğruları anlatmak için gelirim. Bilgimi daha elverişli ve hak eden ortamlarda pek tabiki paylaşabilirim, paylaşıyorum da.
Düşüceniz farklı paylaşım değil amaç reklamınızı yapmak biz zaten tartışıyoruz cihazları siz siteye kayıt açarken yardım amaçlı değil bilgi paylaşiyim bu insanlar yanlış biliyor cihazımı kullanımını detayını tetaları resimleri anlatmaktan ziyade yönetime takıyorsunuz kaldıki ben yönetimde ne cihazcılara nede ticari işlere giren tartışan biriyim siz ne kadar admin bey desenizde biz yeri gelir sizin isminizi firmanızı koruruz laf etdirmeyiz tartışmalarda isimniz geçer şahsınıza laf etdirmeyiz bunu siz bilemezsiniz konuların hepsine göz atmanız gerekir kısatan kesip atan sizsiniz avukata veririm firmama bana laf etdiniz yazıyorsunda azda olsa anlaşılmamışız demekki .
 

mayhem

Co Admin
Co Admin
Katılım
18 Eki 2015
Mesajlar
5,773
Tepkime puanı
5,329
Puanları
24
neydi adı baska biri daha var derneği olan arkadas yahu sizi burda en çok kollayan bu yönetim insanların şikayetleri yorumlarını biz burda karşılıyoruz sizde reklam yapmdan bilgilendirin bizde diyelimki adamlar yardım ve bilgi paylaşımı için emek veriyor . laf etdiniz avukatama vericem demek nedir siz yanlışsınız arkadaş . tartışmaktan kastınız burda bulunma amacınız farklı diyince böyle oluyor değilmi .
 

TeknolojiEkibi3

Yeni Üye
Katılım
24 Mar 2019
Mesajlar
11
Tepkime puanı
2
Puanları
1
Mayhem Bey, size yazdığınız cümleyi tekrar tekrar yazdım. Bir şeyi bir kez yanlış yapmak yanlış olması için yeterlidir. Bana anlaşılmamışız diyorsunuz ama bismillah derken bana suçlamada bulunan sizsiniz.O ne biçim laftır öyle definecilerin sadece cebindeki paranın peşindeymişiz. Bir empati yapın bakalım ne büyük bir hakarettir bu. Öte yandan bu konuda geri adım atmayan da sizsiniz. Kusura bakmayın ama kapalı kapılar arkasında ne olduğu değil herkesin içinde ne dendiğini bilirim ve görürüm ben. Herkes de öyle görür ve bilir. Siz gelip herkesin içinde bana bunu dedikten sonra arkada ne yaptığınızın ne önemi var ki.

Bir de takılmışsınız reklama. Sizin sitenizde reklam ihtiyacım olsa veririm ücretini sitenizin üstünde reklamımı yaptırırım, yaptırırdım. Daha önce de bana bu teklif geldi hatta fiyat bile aldım sitenizden. Karşınızdakini kendi düşüncenize sığdırmaya çalışmayın lütfen.

Benim burada dik durmam kimseyi rahatsız etmesin. Kimseye kendim için, firmam için, ürünlerim için ileri geri konuşturmam. Ben kendi şahsımla buradayım dimdik duruyorum.

Ürünüm için eğer sıkıntısı olan olursa da davet ediyorum. Sıkıntı varsa çözmek için her gerekeni hiç çekinmeden yaparız. Şimdiye kadar hep yaptık. Kullanıcının her zaman başımızın üzerinde yeri vardır. Ama bu tutumu sunabilmek için de durumdan haberdar olmamız gerekmektedir. Yani bize ulaşın ki yardım edelim. Yoksa sizin yardıma ihtiyacınız olduğunuzu bilemeyiz.
 

mayhem

Co Admin
Co Admin
Katılım
18 Eki 2015
Mesajlar
5,773
Tepkime puanı
5,329
Puanları
24
Bir dakika siz şimdi sahsınızamı yazıyorum beni yönetimde farklı bu adam kendi firmasını reklamını yapdığı firmalar dahilinde görmediği için eleştiriyor laf ediyor gibi görüyorsun sanırım şahsımla işiniz olmaz kaldıki benimde sizinle şahsınızla işim olmaz sizinle belki karşılıklı çay bile içmiştiriz bakın tekrar yazıyorum kimse kimsenin ne olduğunu bilemez değiniz gibi buraya yazmak olmuyor . siz tehdit eder gibi avukata veririm gibi siteyi sıkıştırmak peşindesiniz işin doğrusu bu değil görüşürsünüz gerekli merçeklerle usulünce burda sizinde sayfanız olur açrsınız bir bayide buraya belkide açamazsınız hala bu admin tartışmaya açık yeterki yukardan bakmayın ben gelir çayınızıda içerim yemeğinizide yerim burda yazdığımla kalmaz dolayısı ile bu admin farklı hüseyin bey :322:
 

TeknolojiEkibi3

Yeni Üye
Katılım
24 Mar 2019
Mesajlar
11
Tepkime puanı
2
Puanları
1
Siz öncelikle ne dediğinizn farkında olun. Bizi definecilerin sadece cebindeki paranın peşinde olmakla itham ettiniz. Bu yenilir yutulur değil. Sonra arazide yer bakanlarla aynı kefeye koydunuz bunun cevabını da alamadık. Bizi bir başkasına karşı savunmanız için teşekkür ederiz. Ama yukarıda da yazdığım cümleniz kusura bakmayın yenilir yutulur değil.
 

TeknolojiEkibi3

Yeni Üye
Katılım
24 Mar 2019
Mesajlar
11
Tepkime puanı
2
Puanları
1
Benim de her zaman herkese kapım açık. Belki de gelmişsinizdir bilemem. Ama lütfen empati yapın. Definecilerin sadece cebindeki paranın peşindesiniz ne demektir. Siz bana tartışmaktan bahsediyorsunuz ama sizin bana yazdığınız ilk mesajın ilk cümlesi bu. Bu mudur yani tartışmak?
 

mayhem

Co Admin
Co Admin
Katılım
18 Eki 2015
Mesajlar
5,773
Tepkime puanı
5,329
Puanları
24
Yönetim olarak reklama nedense karşıyim cihazlarınız için bilgilendirme yapmanız güzel ben ufak dokunuşlar yaparım sizede dokunan olduki kendinizi savunuyorsunuz ben açıkcası tartışmak istedim bu forumda bu gibi görüntülü konu açan vede yardım isteyen bilgi bekleyen arkadasımız çok bu nedenle ben sıkıştırıyorum ama sizinde bayinizin sitenizin kuralları olduğu gibi bu siteninde kuralları var . bu durumları aşarsak sorun kalmaz .
 

mihendis96

Aktif Üye
Katılım
23 Kas 2018
Mesajlar
150
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Evet kesinlikle egitime ihtiyacim var . Egitimin siniri suresi yeterisi olmaz size katiliyorum bu konuda . Yakinda bir bayiniz varsa tabiki gelirim .
Sizin girisiniz biraz yanlis oldugu icin forumda tepkiye maruz kaldiniz ustalarimiz kiymetli aslinda.
Ben para tuzagi olarak gormuyorum teknolojisiz bisey olmaz gorusundeyim . Sonucta talebe dayali bir mevzu isteyen alir istemeyen almaz .
Ama uslubunuz cidden hos degildi sonucta benim maksadim bir cozume sonuca ulasmak yolun basindayiz destege ihtiyacimiz var bilgili tecrubeli abilerden bilgi almak niyetindeyiz.
Bu konu bu kadar sivrilmemeli bence yanlis anlasilmardan kaynakli gerilmis sadece benim gozumde .
Admin bey gerekli uyariyi yaptiniz bundan sonra dikkat edilecektir engellemezsej daha iyi olur sonuca ulasmis oluruz konusarak tartisarak eksiklerimize bakarak bir yere varmak daha mantikli
 

TeknolojiEkibi3

Yeni Üye
Katılım
24 Mar 2019
Mesajlar
11
Tepkime puanı
2
Puanları
1
Tamam aşalım ama şu sizin bana yazdığınız ilk mesajın ilk cümlesini de aşalım. Lütfen bana yazdığınız şu cümlenin dayanağını açıklayın. Benim, firmamın, bayilerimin bu cümleyi hak edecek eylemi nedir bir yazın lütfen. Ben buna gerçekten takıldım çünkü benim için yenilir yutulur bir cümle değil bu.

"Definecilerin sadece cebindeki paranın peşindesiniz."
 

TeknolojiEkibi3

Yeni Üye
Katılım
24 Mar 2019
Mesajlar
11
Tepkime puanı
2
Puanları
1
Bi dakka ama benim üslubum yanlış da bana yazılan iftiranın üslubu mu doğru. Ben bunu kabul etmiyorum kusura bakmayın. Sözüm size değil sözüm definecilerin sadece cebindeki paranın peşindeymişiz cümlesine. Sizin için de tepkili olmamın sebebini yazdım. Bizim habitatımız olmayan biyerde bizim ürün için sonuca ulaşmanız zor. Bayi listemizi yukarıda mesaja eklemiştim ama sağolsunlar silmişler. İsterseniz sitemizin iletişim bölümünden bayi listemize ulaşabilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst