Mayhem Bey, size yazdığınız cümleyi tekrar tekrar yazdım. Bir şeyi bir kez yanlış yapmak yanlış olması için yeterlidir. Bana anlaşılmamışız diyorsunuz ama bismillah derken bana suçlamada bulunan sizsiniz.O ne biçim laftır öyle definecilerin sadece cebindeki paranın peşindeymişiz. Bir empati yapın bakalım ne büyük bir hakarettir bu. Öte yandan bu konuda geri adım atmayan da sizsiniz. Kusura bakmayın ama kapalı kapılar arkasında ne olduğu değil herkesin içinde ne dendiğini bilirim ve görürüm ben. Herkes de öyle görür ve bilir. Siz gelip herkesin içinde bana bunu dedikten sonra arkada ne yaptığınızın ne önemi var ki.
Bir de takılmışsınız reklama. Sizin sitenizde reklam ihtiyacım olsa veririm ücretini sitenizin üstünde reklamımı yaptırırım, yaptırırdım. Daha önce de bana bu teklif geldi hatta fiyat bile aldım sitenizden. Karşınızdakini kendi düşüncenize sığdırmaya çalışmayın lütfen.
Benim burada dik durmam kimseyi rahatsız etmesin. Kimseye kendim için, firmam için, ürünlerim için ileri geri konuşturmam. Ben kendi şahsımla buradayım dimdik duruyorum.
Ürünüm için eğer sıkıntısı olan olursa da davet ediyorum. Sıkıntı varsa çözmek için her gerekeni hiç çekinmeden yaparız. Şimdiye kadar hep yaptık. Kullanıcının her zaman başımızın üzerinde yeri vardır. Ama bu tutumu sunabilmek için de durumdan haberdar olmamız gerekmektedir. Yani bize ulaşın ki yardım edelim. Yoksa sizin yardıma ihtiyacınız olduğunuzu bilemeyiz.