Hoca ile, para karşılı yer çözmek ile bizim ne alakamız var açıklayabilir misiniz? Siz sağa sola parayla giden yer bakanlar ile bizi ya karıştırıyorsunuz ya da bilerek bizim öyle olduğumuz imajını vermeye çalışıyorsunuz. Siz sadece kendi kafanızdaki bir şekle bizi kendinizce uydurmaya çalışıyorsunuz. Birkaç mesaj önce de yazdım zahmet edip eğitim videolarımızı izleseniz zaten neyi ne kadar bilmeniz gerektiğini anlayacaksınız ama sizde öyle bir tutum yok. Hemen bas iftirayı, olmadı banla, olmadı kendi kafana göre bişey söyletmeye zorla kendince bir kalıba sok. Sizin 5 senedir üretilen binlerce kişi tarafından alınmış ve aktif olarak binlerce kişi tarafından kullanılan bir ürün için beni söylemeye zorlamaya çalıştığınız hesapta "benim kadar bilmeden kullanamazsın" cümlesi kadar küçük bir durum daha önce görmedim. Sizin o desteksiz teziniz doğru olsaydı binlerce kullanıcının başarı alan yüzlerce kişinin hepsinin benim kadar mühendis olması gerekirdi. Zahmet edip az bizi takip etseniz belki ufkunuz açılır da böyle desteksiz atmazsınız. Bu nedenle geçiniz efendim, kafanızdaki kalıba başkasını uydurmak sadece dediğim dedik çaldığım düdük demektir. Şimdi siz kendi forumunuzda olmanın rahatlığı ile ne olacak en fazla banlarım şeklinde düşünüyor olabilirsiniz ama unutmayın yazdığınız iftira içeren cümlenin hukuki bir karşılığı olacaktır. Bu yazdığım bir gerçektir. Ben sözünde duran biriyimdir.