Merhaba Odin, Soru gayet makul ama sandigin gibi degil. Ben sadece burda kisaca bir özet yazdim eger olan ve bitenleri yazsam 12 Ciltlik Kitap cikar ortaya. ben O Mevkiye 30 Yil gittim geldim ve Maalesef bulamadim ve diyorumki, Komutana yalan konusmanin karsiligi ise, ALLAHIN cezasi oldu bana. Yalan konusmamam gerekirdi ama benim yerimde kim olsa herkes yalan konusurdu. kim derki komutana, Komutanim sen Altinlarin üstünde yürüdün diye, ALLAH askina, ciksin ortaya bir yigit desinki, ben derim arkadas??? Harita Sahibine gelince, Harita sahibi zaten benim! O Gün beraber oldugum Yunanli Arkadasim, O da benden Keramet bekliyor! Anlatigim bu gercek bir hakikat ve asla bir hayel ürünü degil. Bu Hazinenin Osmanlidan Kaldigi ve ne amacla yola ciktigi, hertürlü bilgi Mektubda yaziyor zaten!
Mektubda yazilinandan VALLAHi bir filim cikar! hemde acaip bir filim! indian Jones halt etmis yaninda.
Biliryormusun odin, Komutana neden inandim?
1: Mektub´daki yani haberi olmayan Mektubdaki isaretlerin hepsini bana bilmedin anlatti. Anlattigi isaratler öyle 1 yada 2 isaret filan degil, O zaten sadece Haritayi Gördü, Mektub´dan kimsenin haberi yoktu! eger olsaydi zaten, O gün kendi bulmus idi Hazineyi!!!
2: Buda bana bilmeden anlattigi en büyük olan Püf Noktasiydi, CESETLER evet Ölülerdi, aradan 80 yil gecmesine ragmen orda halen cesetler duruyordu,
3: Komutan bana, burda Cesetler buldum dedi, bende ne ceseti, onlar Hayvanlarin Kemikleridir,
oda dediki, oglum ben ASKERiM, hayvanla insan cesedini ayirt edemeyen Komutanmi olur? bende, peki Komutanim o zaman kac tane ceset var diye sordum? Oda hic teretdüt etmeden cesetlerin sayisini söyle! Bende, Harb Zamani, elbette ölüler olur dedim ve konuyu kapattim
ALLAHA yemin ederim, Cesetlerin Sayisi, bizdeki Mektubdaki Yazan sayilar kadardi! Arkadasim, sen gelde simdi inanma ve neden 30 YIL aradin diye sor. Ya Dostum, Kim aramaz ALLAH askina kim?
Milyon kere milyon bu kadar tesadüf olurmu, anlattiklarindan bir tanesi gercege tekamül etmese vallahi birakirdim bu isin pesini!
saygilar