ragıp
Ragip bey, evet dogru dediniz. Ben senin telkinlerinle bu konuya daha aciklik getireyim.
Lakin benim acikca sorum, ASKERiYEDE yada icisleri Bakanliginda bu sahislari bulabilecek kimselerdir.
Kisa ve özet olarak, bana bu Uzman Cavusun kimligi cikarilmasi - verilmesi-.
Bu zat aslen ADANALI; ismi Veli. Soy Adi? maalesef zaman kaybina ugradi, hasar olustu bizde mazur gör!
Yasi ise suan hadi 55 olsun, yoktur ama biz öyle diyelim, birkac yas benden yasli diyelim, mevzu bais degil!. Sima-i sahsiyeti ise, Sinema Artisti olan Metin Serezli´yi andirirdi!!!
Kumral Tenli = Siyah Gür Saclari vardi = Boy: 180´e. yakin. Zarif Cisimli!
Bunlar 2 tane uzman cavus idi, birinin ismi´de Hakan ve yanilmiyorsam iZMiRLi-.
Tabiri caiz ise, Acizane haddimi asarak telaffuz etmek isterim, Firlama bir gencti ve onun icin Komutan onu yanimiza almaz! Gevsek agzi var der ve bizimde onunla hasbi hal olmamizdan arzu etmez ve bizim Basimi yakar diye, mim´den gam vururdu! ALLAH rahmet etsin, Güzel bir Komutandi, Kalender sahibi Er oglu Erdi.
Gelelim ASTSUBAYIN Sahsiyetine,
ismi Bilal Kilic
Rütbesi. ASTSUBAY!
ikametgahi: ANKARA keciören yada Ulus, gecmis Zaman.
Evli ve Cocuk Babasiydi.
SEHiT oldugu Vilayet Hakkari= Yüksekova
Bugday Tenli 175 cm´ye. yakin boyu vardi, Hafiften Kilolu 80kg filan, Gözleri serin cekikti, Türkmen boyunu animsatiyordu. Burnu ise ezik bir sekildi, bizde buna yamasak burun derler, Türkmenlerin burunlari gibi.
Saclari SIK degildi ve Alin Sakaklari hafiften kaybolmus.
Bordo Rengi FORD TAUNUS bir arabasi vardi!
Ragip bey, umarim bu kadar bilgi yeter.
Bu Askerler´den bilgisi olan Kardeslerimizden, bizleri haberdar etmelerini rica ederim!
Saygilar