Dedektorburada Banner Mobile

Alan tarama çubuğu kullananlara ufak bir tiyo

Dedektorburada Banner Mobile

Amisos

Editör
Merhaba Dowser Ustam
İki dalı kıvırıp L yapsam çalışıyor elhamdülillah sorun yok.
Noktalama konusunda problem yaşıyorum
Metal ayrımı yapabiliyorum.bosluk ölçüm vs beceriyorum kendimce.
Sizden ricam noktalama konusunda bilgilerinizi paylaşmanız.mumkunse .
Çubuğun maneviyatla doğru orantılı olduğunu iyi biliyorum.
Kuluz beseriz hep şaşariz . elhamdülillah tövbe eder kapıdan ayrilmamaya gayret ederiz.
Saygılar Teşekkürler
Cubuk ile noktalama yapmak cok zor
Dedektör gibi nokta yapmaz sapma payı derinlik etkenleri nokta yapmanı zorlaştırır anma merkezleyebilirsin yapinin gazını cikarirsan karot yardimi ile o zaman nokta yaparsin

Amisos

Editör
bu ilmin sırrı maneviyattır kişinin kalbinin sırlarıdır gizli olandır bu ilmin binlerce yıldır açıklanamayışının sebebide budur kalpler vardır içinden nehirler akar kalpler vardır içinden katran akar bu budur en doğrusunu yüce Allah bilir ben Yalancılardan olmaktan Yüce Allaha Sığınırım Bu güne Kadar yazdıklarımda tek yalan yoktur tekte uydurma
Bu işin sırrı maneviyat mıdır bilmem anma nasip in ALLAH azze ve celle den olduğunu iyi biliyorum abim , bu işte muaffak olan ermeni de cok müşrik te çok münafık ta çok bu iş maneviyata bakmaz abim nasip e bakar varsa nasibin yersin yoksa yiyemezsin takdirde var ise yemek kimse de önüne geçemez çubuk işi maneviyat ve radyeztezi deyil abim ustalık işi birde cubuk larinin esaslı olması lazim 2000 yıllık mezardan cubuk cıktı diyeni duydum anma yalan anma doğru bilemem anma çubuk cok eski medeniyetlerden beri kullanılıyor

DowserMan

Member
Bu işin sırrı maneviyat mıdır bilmem anma nasip in ALLAH azze ve celle den olduğunu iyi biliyorum abim , bu işte muaffak olan ermeni de cok müşrik te çok münafık ta çok bu iş maneviyata bakmaz abim nasip e bakar varsa nasibin yersin yoksa yiyemezsin takdirde var ise yemek kimse de önüne geçemez çubuk işi maneviyat ve radyeztezi deyil abim ustalık işi birde cubuk larinin esaslı olması lazim 2000 yıllık mezardan cubuk cıktı diyeni duydum anma yalan anma doğru bilemem anma çubuk cok eski medeniyetlerden beri kullanılıyor
müşriğin yada ermeninin kalbini ben bilemem belki böyledir ama Ne müşrikler ermeniler var tövbe edip hak dine yönelen ve Hak için mücadele eden Rabbimiz kime ne zaman hidayet ederde o kişi Allahın sevgili kulu olur bunu biz bilemeyiz ve sorgulayamayız işte bu diyoloğumuz bahsettiğim maneviyata bir örnek :)

Amisos

Editör
müşriğin yada ermeninin kalbini ben bilemem belki böyledir ama Ne müşrikler ermeniler var tövbe edip hak dine yönelen ve Hak için mücadele eden Rabbimiz kime ne zaman hidayet ederde o kişi Allahın sevgili kulu olur bunu biz bilemeyiz ve sorgulayamayız işte bu diyoloğumuz bahsettiğim maneviyata bir örnek :)
Güzel insan biz yer altı için konuşuyoruz çubuk ile maneviyat alakası yok diyorum konu tövbe edip iman edenlere döndü konu başka bir konuya geçiş yapıyor o zaman islam sohbeti üzerinden konu açalım ordan devam edelim ayet ler ve hadis ler eşliğinde konumuzun başlığı da İMAN edenler ve ettim ZAN edenler olsun .müslüman lık ile alakası olmayan anma muaffak olan anma arayarak anma tarla sürerken tevafukken malzeme bulan çoook şahsiyet var Ermenin yada müşrik in kalbinden banane ki abim kalbide yaşam şeklide beni ilgilendirmez ben insanlığına şahsiyetine bakarım kalbine bakamam biz bakalım ÇUBUK işine boşa geçen 25 yılını telafi etmeye elinde dünyanın en iyi çubuğu da olsa cihazı da olsa önce HAK nasip edecek abim 1 hafta yada 10 gün içinde karot ile yeniden delecem başarı elde edersem horasan çıkmaz da odaya düşersem görüntü alırsam işte o zaman bakacağız çubuk oda BULUR mu bulmaz mı METAL BULUR mu bulmaz mı

DowserMan

Member
Güzel insan biz yer altı için konuşuyoruz çubuk ile maneviyat alakası yok diyorum konu tövbe edip iman edenlere döndü konu başka bir konuya geçiş yapıyor o zaman islam sohbeti üzerinden konu açalım ordan devam edelim ayet ler ve hadis ler eşliğinde konumuzun başlığı da İMAN edenler ve ettim ZAN edenler olsun .müslüman lık ile alakası olmayan anma muaffak olan anma arayarak anma tarla sürerken tevafukken malzeme bulan çoook şahsiyet var Ermenin yada müşrik in kalbinden banane ki abim kalbide yaşam şeklide beni ilgilendirmez ben insanlığına şahsiyetine bakarım kalbine bakamam biz bakalım ÇUBUK işine boşa geçen 25 yılını telafi etmeye elinde dünyanın en iyi çubuğu da olsa cihazı da olsa önce HAK nasip edecek abim 1 hafta yada 10 gün içinde karot ile yeniden delecem başarı elde edersem horasan çıkmaz da odaya düşersem görüntü alırsam işte o zaman bakacağız çubuk oda BULUR mu bulmaz mı METAL BULUR mu bulmaz mı
Neye göre kime göre ??

DowserMan

Member
Hayat zaten nasip üzerine konumuz bu değil konumuz radyestezi ilminde başarılı olma her insan zaten bir nasip ile doğar :)

DowserMan

Member
Araziden yeni geldim 1 saatlik bir keyifli yürüyüş yaptım ve tam 20 atış ve 20 frekans yakaladık peki bu 20 frekansın hangisi aradığımdı tabikide 1 tanesi düşünün 20 frekans ve 1 saatlik arazi taraması tahminen toplam taranan alan dönüm olarak 100 dönüm bir arazi evet yanlış duymadınız 100 dönüm aslında bu yürüyüş te acami bir çubuk kullanıcısı 1000 lerce frekans yakalar evet yanlış duymadınız 1000 lerce ve bu 100 dönümlük araziyi 1 saate değil 1000 saatte temizler ben uzun yıllar içinde ancak 20 frekansa indirebilirim düşünün 100 dönüm bir araziden bahsediyorum bunda düşünenler için bir ders ve azim var gelelim bu 20 de 1 sarı sinyaline stabilize bir yolun kenarında biçilmis bir buğday tarlası yolun kenarında bu tarlanın ortasında 5 MT ye 5 metre sürülmemiş ve ekilmemiş yuvarlak yemyeşil bir sazlarla kaplı yerdi burası tarlanın ortasında bir yer neden sürülmemiş ve neden böyle yemyeşil sazlık bir alan düşündürücü çok sık olduğu için böyle yerleri hep eş geçerim çünkü bilirim 1 gramda çıkabilir 1 kg da fazla takılmam bu benim için bir hobi çünkü gezilecek keşfedilecek öyle yerler varki onlarada vakit ayırmak gerek :) deneyimlerimi sizle böyle arada paylaşacağım iyi analiz ederseniz yazdıklarımın içinde size faydalı bilgiler vardır kalın sağlıcakla

Amisos

Editör
Hayat zaten nasip üzerine konumuz bu değil konumuz radyestezi ilminde başarılı olma her insan zaten bir nasip ile doğar :)
Radyestezi dediğiniz ilmin r sini dahi bilmem çubuk işini bana öğretenin de bildiğini sanmam bildiğim tek şey bana öğrettiği çubuk ların maaşlı memur gibi vazifesini yaptığı dır anma acemi elinde minerale de gider su yada gider neye giderse gitsin her metalin yada her frekans 'ın kendine has bir hareketi var kişiye göre kan gurubuna değişiklik gösterir sen sanırım çubuk ile tek tek yapma peşindesin bende olan çubuk ile çok sinyal yakalama şansın yok direk büyük ve çok olana gider konya ovasında 2 ila 3 km arasında soygun yememiş bir yapıyı muhakkak bulur soygun yemiş olanı da bulursun anma 500 mt ila 1.5 km arasına düşer her çubukçu SOYGUN yemiş yeri çözemez ustalık ister emek ister yetenek ister anma emin ol radyestezi istemez örnek 2 km uzakta bir sinyal aldın diyelim o aldigin sinyalden düşük güçte olan bir sinyali üzerinden geçmedikçe asla bulmaz bulamaz çubuğun yapısına ters dünyanın en iyi cihazları iyi bir ustanın ve çubuklarının eline su dökemez bunu böyle bilin . . .
Neye göre kime göre demişsin ya abim
Sana bir çok isim sayarım malzeme çıkaran ne radyestesi den anlarlar nede çubuk tan konum ve mevki den gelen bilgiden yer alan açan belediye başkanı çok ülkede en büyük defineci tayyib ve avareleri dir bunlarda ne maneviyat var nede radyestezi bunların çoğu TAĞUT çoğu MÜŞRİK tir nerde kaldı maneviyat hani radyestezi gömü yü müslüman bulacak diye bir ayet mi var abi
Nasibi olan ALLAH c.c kime takdir etmiş ise onu alır ister yahudi olsun isterse ermeni isterse dinsiz imansız ateist olsun isterse ilahiyatta müftü ALLAH c.c dediği olur ötesi hikaye gelir bana

DowserMan

Member
Radyestezi dediğiniz ilmin r sini dahi bilmem çubuk işini bana öğretenin de bildiğini sanmam bildiğim tek şey bana öğrettiği çubuk ların maaşlı memur gibi vazifesini yaptığı dır anma acemi elinde minerale de gider su yada gider neye giderse gitsin her metalin yada her frekans 'ın kendine has bir hareketi var kişiye göre kan gurubuna değişiklik gösterir sen sanırım çubuk ile tek tek yapma peşindesin bende olan çubuk ile çok sinyal yakalama şansın yok direk büyük ve çok olana gider konya ovasında 2 ila 3 km arasında soygun yememiş bir yapıyı muhakkak bulur soygun yemiş olanı da bulursun anma 500 mt ila 1.5 km arasına düşer her çubukçu SOYGUN yemiş yeri çözemez ustalık ister emek ister yetenek ister anma emin ol radyestezi istemez örnek 2 km uzakta bir sinyal aldın diyelim o aldigin sinyalden düşük güçte olan bir sinyali üzerinden geçmedikçe asla bulmaz bulamaz çubuğun yapısına ters dünyanın en iyi cihazları iyi bir ustanın ve çubuklarının eline su dökemez bunu böyle bilin . . .
Neye göre kime göre demişsin ya abim
Sana bir çok isim sayarım malzeme çıkaran ne radyestesi den anlarlar nede çubuk tan konum ve mevki den gelen bilgiden yer alan açan belediye başkanı çok ülkede en büyük defineci tayyib ve avareleri dir bunlarda ne maneviyat var nede radyestezi bunların çoğu TAĞUT çoğu MÜŞRİK tir nerde kaldı maneviyat hani radyestezi gömü yü müslüman bulacak diye bir ayet mi var abi
Nasibi olan ALLAH c.c kime takdir etmiş ise onu alır ister yahudi olsun isterse ermeni isterse dinsiz imansız ateist olsun isterse ilahiyatta müftü ALLAH c.c dediği olur ötesi hikaye gelir bana
bize düşen tek kelime başarıların daim olsun keşke fırsat olsa ve senle arazide buluşup bu anları kayıt altına alsak :)

uçanhollandalı

Süper Moderatör
Süper Moderatör
ama öyle bir zaman gelir ki ne şehvet ne arzu ne ev ne güzel yemekler giysilerne makam ne mevkii ne araba ne para ne kadın ne çoluk çocuk yani dünyalık hiçbirşey seni mutlu etmiyorsa ve kalbin yanlız Sahibimiz için atıyor onu düşünerek mutlu oluyorsa işte bu zaman bu gizli olanı Rabbimin izniyle nokta atışı yapacaksın ama şimdi değil :)
bu şuna benziyor Allah dostlarından biri onca makam mevki servet sahibiyken tüm bunları bırakıp sadece bir kapıya yöneldi bu zaat bir gün nehir başında yamasını dikerken iğnesini suya düşürdü ve o sıra eski zengin arkadaşları onu görüp ona bunca malı makam mevkiyi bırakıpta bu duruma nasıl düştün ne buldun derler ve onla alay ederler o ise nehre bir şeyler fısıldar ve o an balıklar ağızlarında yakutlar elmaslar ve türlü türlü taşları önüne fırlatırlar o ise o kıymetli taşları ayağıyla nehre atar ve balıklara ben sizden düşen iğnemi istedim bunları değil der ve arkadaşlarına dönerek işte bunu buldum der :)
Konuyu neden maneviyata inanca çevirdin ki? Elhamdülillah hepimiz müslümanız.Ama burada herkes altın peşinde.Ünlü düşünür filozof Recep İvedik ne demiş? ''Ruhun güzel olabilir,ama ruhlar aleminde de yaşamıyoruz'' Hani o sapsarı ışıl ışıl parlayan,insanlık tarihinin en değerli madeni var ya? işte bu forumun asıl kuruluş amacı o madene sahip olmak.
O kıssada yazdığın gibi herşeyden elimizi eteğimizi çekeceksek,dünyalıktan vazgeçeceksek ne yapalım altını gümüşü.Sabah akşam tekkede yaşayalım o zaman.
Yüce Yaratıcı evrenin fizik kanunlarını yaratırken bu kanunları kişiye özel mi yaratmış? Radyestezi ilmide bu kanunlardan biri.Bu ilmi dünyada ustaca kullanan ne insanlar var. Belki adamın hiç inancı bile yok. Ama yeteneği var.
Yanlış anlamayın,bu konuyu açmanızı,bilgi paylaşımınızı takdir ediyorum.Ama konuyu maneviyat alemine çekmenizi ben şahsen uygun bulmadım.
Forumda İslamiyet köşesi var.Maneviyatla ilgili yazılarınızı orada yazabilirsiniz.

DowserMan

Member
Konuyu neden maneviyata inanca çevirdin ki? Elhamdülillah hepimiz müslümanız.Ama burada herkes altın peşinde.Ünlü düşünür filozof Recep İvedik ne demiş? ''Ruhun güzel olabilir,ama ruhlar aleminde de yaşamıyoruz'' Hani o sapsarı ışıl ışıl parlayan,insanlık tarihinin en değerli madeni var ya? işte bu forumun asıl kuruluş amacı o madene sahip olmak.
O kıssada yazdığın gibi herşeyden elimizi eteğimizi çekeceksek,dünyalıktan vazgeçeceksek ne yapalım altını gümüşü.Sabah akşam tekkede yaşayalım o zaman.
Yüce Yaratıcı evrenin fizik kanunlarını yaratırken bu kanunları kişiye özel mi yaratmış? Radyestezi ilmide bu kanunlardan biri.Bu ilmi dünyada ustaca kullanan ne insanlar var. Belki adamın hiç inancı bile yok. Ama yeteneği var.
Yanlış anlamayın,bu konuyu açmanızı,bilgi paylaşımınızı takdir ediyorum.Ama konuyu maneviyat alemine çekmenizi ben şahsen uygun bulmadım.
Forumda İslamiyet köşesi var.Maneviyatla ilgili yazılarınızı orada yazabilirsiniz.
Arkadaşlarımdan özür diliyorum o zaman ve düzeltiyorum arkadaşlar çubuklar hakkında söylediklerim hepsi uydurmaydı çubuğun maneviyatla uzaktan yakından alakası yoktur hatta içki içen zina yapan yalan dolan peşinde olan kumar oynayan Allah Kitap Tanımayan Götü sıkışınca Allah O sıkıntı ondan giderilince Yallah diyen ve her türlü kötülük barındıran insanlarda esasen çalışır şimdi diyeceksinizki ustam nasıl yani önce maneviyatla alakalı diyorsun şimdi tam tersi diyorsun bu nasıl iş bunun ortası yokmu belkide vardır ama bilmediğim bir şeyi söylemekten Allaha Sığınırım onuda cevap verdiğim bu arkadaş açıklar heralde :) anladığım kadarıyla ve gördüğüm kadarıyla çubuk ticareti ile saf vatandaşların ceplerinde gözleri olanlar her yerdeler bu ilimle alakalı merak ettiklerinizi dm den yazabilirsiniz bilgi paylaştıkça güzeldir ve bildiğim doğruları paylaşmaktan asla geri durmadım ve durmayacağım en derin saygılarımı sunarım.

DowserMan

Member
Ülkemizin Neden 200 Yıl Geride Olduğu bu diyoloklarımızda saklı aslen :) asla birinin başarısını hazmedemiyoruz ve nefsimiz bizi yakalayıveriyor dinlemiyoruz konunun içeriğini ve bağlantılarını iyi kavrayamıyoruz insanların yeteneklerini nasıl ne şekilde kullandığına asla dikkat etmiyoruz sadece o yapıyor ben neden yapamıyorum o aldı ben neden almıyorum işte bu yolda sönüp tükenen hayatlar bırakın insanları da rahat rahat konuşsun yok maneviyatla ne alakası varmış yok konunun yeri burası değilmiş palavraları yazdıklarımı tekrar tekrar oku hatta tekrar belki maneviyatı neyle bağladığımı ve ne için kullandığımı anlarsınız ama olmaz olay ben neden başarılı olamıyorum o neden başarılı ve bu kadar bilgili olayı burda sizle uğraşarak ve yazarak vaktimi katletmeyeceğim ben sadece bu ilmi gerçekten keşfetmek isteyen arkadaşlara faydalı olmak için bu siteye kaydoldum bu tür arkadaşlar varsa dm den her türlü soruyu bana sorabilirler çünkü burda ne paylaşsam altına saçma sapan şeyler yazılıp hem ruhum daralacak ve kıymetli vaktimden olacağım sürçü lisan ettiysem affola hoşçakalın