bilgisi olan varmı ?

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
değişik versiyonuna benziyor evet ilginç konu .... bu tılsımlarla alakalı kaynak bulabilseydik iyi olurdu ama .. bekliyecez ne yapalım

Kullanıcı

Moderatör
Moderatör
merhabaalarr kullanıcı kardeşim 1 de şunu yazmıştın o konuyla alakalı açılım yaparmısın ?

Cinlerin şu anda uğraşacak daha önemli işleri olduğundan adınız gibi emin olabilirsiniz...... demiştin

bu konuyla alakalı 1 kıssa anlatacağım sana sonra teşekkürler

Evet uğraşacakları işleri vardır tabii. Onların da her sabah karınlarını doyurup giydirip okula gönderdikleri evlatları var. Çobanı var. Efendisi var. Daha önce bazı arkadaşların belirttiği gibi hırsızları var, berduşu var. Ağır abileri var. Ayran gönüllüsü var. Okumuşu okumamışı, sevgi dolusu, nefret dolusu var... Bizim gibi kısaca. Biz nasıl ki bazı işlerimizi öncelikli tutup diğer işlerimizi ya ihmal ederiz ya da erteleriz onlar da aynısını yaparlar ki çok fazla işleri olduğunu düşünüyorum çünkü bizim de çok fazla işimiz oluyor. Fark ettiysen onlar ve biz diyorum. Aramızda çok büyük farklar yok aslında.

Bu kadar yoğunken hadi işi gücü bırakalım da falan kişi sarı avına çıkmış gidip bir ders verelim demezler.

Sen de demezsin, ben de demem, onlar da demez.

Ama eğer ben bir üçkağıtçı isem, insanların ekmeğine göz koyan biriysem gelir seni engellerim. Onlarda da böyleleri var. Bunu demek istedim.

Umarım faydalı olmuştur efendim. Sevgiler. Saygılar, hürmetler. Hoşça kalın.

Kullanıcı

Moderatör
Moderatör
Konunuz dağılmasın okudum okudum hala okuyorum ama bir yere bağlayın artık muhabbet olsun katılanlar olursa bu sohbete bildiklerini anlatırlar bilmediğimizi'de öğrenmiş oluruz uzun zaman önce merakım yoktu defineye dedemize zamanında senin evin yerinde çok eskiden birileri birşeyler bırakmış para var demiş bizimkilerde bina yıkılcak içini boşaltdık her akşam bir odadan köstebek gibi çalışıyoruz bir hocayı kandırıp gel oku bizde bir hasta var diye getirdiler hoca tabi işin aslını anlayınca biraz kıvırdı olmaz falan kabul etdi dedi bana ufak cocuk getirin 6 yaşını geçmesin bizde yiğeni kurban seçtik:200:hoca okudu üfledi sinyal dedi birşeyler dedi ipnoz etdi transa geçti yiğen ismide ahmet idi bu üç harflinin öyle diyordu zatı muhterem elinden tut götür bakalım ahmet bir zemzem suyu içir kardeşimize dedi bizim yiğen gitdi geldi su içerken gırtlağından bildiğin su geçiyormuş gibiydi bu beni çok etkilemişti hikaye değil bu ha gerçek sonra ahmet burda para varmış göster kardeşimize dedi çocuk uyur gezergibi gitdi kendi kendine konuşmaya başladı 2 çuval var dedi yiğen sonra ahmet birtane al içinden kardeşin eline ver dedi bizim yiğen elinde büyüklüğünü küçüklüğünü görterdi ne hikmetdir yahu sonra olay şu okudu üfledi ahmet sinyali kes gelme birdaha git dedi şimdi arkadaşlar bilende yazıyor bilmeyende başımdan gecen bir mevzuyu sizlerle paylaştım bilende yazsın bilmeyende tartışmayalım başkada birşey istemem unutmalımki paylaşmak çok güzel birşeydir .
Benim bir arkadaşım babası da ona böyle şeyler yaptırıyordu bir ara. Çocuğun üzerine okuyup bahçeye salıyorlar. Sağa sola savruluyor çocuk. Ağlıyor falan ama sonuçta arkadaşım psikolojisi bozuk bir insan oldu. Babası da hiçbir şey elde edemedi.

Sevgiler.

PİLAVCI

Engellendi
Sevgili hocalarım. Bunca yıldır arkeologların yaptığı araştırmalarda ve ortaya çıkardıkları onca şeylerin hiçbirinde böyle korumalar yok mu... Onlar da hocayla mı gidiyor çalışmaya?

Sevgiler.
Şimdiye kadar çıkarılmış ve herkesin bildiği
Bir örneği vereyim sana :)
Tutankhamon mısır kralı
Dünyaca ünlü arkeolog ve asistalariyla yapmış olduğu çalışma sonucu mezar açıldı

Içeri ilk girenler bir hafta arayla öldüler
Acaba neden ?

PİLAVCI

Engellendi
Kullanıcı ve Yalınız arkadaşlarım bi okuyunuz;

Asıl adı Tutankhaton. Mısırda ilk kez Tek tanrılı Aten dinini kuran, IV. Amenotep'in oğlu. Babası ölünce tahta çıktı. Çok genç yaşta öldü, dönemi barış içinde geçti. Mezarı 1922 yılında Krallar Vadisi'nde Howard Carter tarafından bulundu. Tutankhamun'un mumyası haricinde mezardan çıkarılan som altın parçalar Kahire müzesinde sergileniyor. Firavun'un lahitinde hiyeroglif olarak bulunan yazılar dikkat çekicidir; “Firavunun mezarına her kim dokunursa ölümün kanatları onu saracaktır”. Howard Carter bu keşfi ile kendisine iyi bir kariyer sağlamış ama fakirlik ve unutulmuşluk içinde ölmüş. Cenazesine bir iki kişi dışında kimse katılmamış. Lanetler, Carter'in çok sevdiği kanaryasının bir kobra yılanı tarafından yenilmesiyle başlar. Bir süre sonra kazı işlerinin ücretini karşılayan Lord Carnavron'un Kahire'de kan zehirlenmesi nedeniyle ölümü büyük yankı uyandırır. Ayrıca mezara giren bazı kişilerin ateşli bir hastalıktan ölmesi de firavunun laneti olarak algılanır.

Bir detaylı araştırın. Bu bilinen bir Firavun Tutankamon birde bilinmeyen bir dünya olay var Arkeologlara birşey olmuyormu yani?

Bakınız bunlarda kahire müzesinde tutankamona ait som altın objeler

Ekli dosyayı görüntüle 125491Ekli dosyayı görüntüle 125492
Biri benden önce yazmış :)
Hemde detaylica ama bunlarla bitmiyor
Bu sadece herkesin bildiği :)

Kullanıcı

Moderatör
Moderatör
Şimdiye kadar çıkarılmış ve herkesin bildiği
Bir örneği vereyim sana :)
Tutankhamon mısır kralı
Dünyaca ünlü arkeolog ve asistalariyla yapmış olduğu çalışma sonucu mezar açıldı

Içeri ilk girenler bir hafta arayla öldüler
Acaba neden ?
Evet. Burada bu konu açıldıktan sonra daha doğrusu ben bu soruyu sorduktan sonra Tutankhamon'dan bahsedildi. Başka yerlere de bakıp okudum. Fena olmuş sonları. Allahtan gelsin dert de deva da. :)

Sevgiler.

PİLAVCI

Engellendi
Oluyor olmaz diye birsey yok
Ülkemizde yapılan kazilardada malesef
Bilinmedik vakalar oluyor
Ve bunlar ne medyaya nede
Hunermis gibi bir izlenim vermesin diye nete konmuyor ve düşmüyor
Ellerinde olan yokmu bu tür benzeri vakalar var ama yayinlamiyorlar

Yasal kazılarda çoğu zaman vakalar oluyor
Çoğul görmez bilmez
Tekil şahıslar bilir :)

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
kullanıcı kardeşim eyvallah teşekkür ediyorum .... bu yorumların sanırım .....sanırım bu böyle olmalıdır .. veya böyle oluyodur diye yorumun gibi geldi bana . fakat bu cinler konusunda çoğu kimsenin doğru diye bildiği veya öyledir böyledir şöyledir olmalıdır diye bildiği doğrudur yanlıştır inan hiç bilmiyorum dediğim gibi bazı değerli bulduğum bilgileri bu bilgidir deyip hazneme alıyorum .

benim cinler meselesinde sorunum yok eksiklerim var ama sorun yok ssorun tılsımlarla alakalı ....cinler konusunu yaklaşık 10 senede çözdüm uzun sürdü yalnız bu tılsım konusunada 10 yıl veya herhangi

uzun veya kısa zaman harcamak istemiyorum . zaten burayada üye olmamın sebebi bu tılsımlarla alakalı bilgi ala bilirmiyim ..... veya en azından şimdiki konuya istinaden fikir alabilirmiyim di tılsımıyla alakalı .......

Kullanıcı

Moderatör
Moderatör
Tılsım ile alakalı senin aradığın cevaplar bende yoktur. Keşke olsaydı da beraber konuşup halletseydik...

Bilgi sahibi arkadaşlardan yorum bekliyoruz.

Sevgiler efendim.

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
şimdi sana cinlerle alakalı kısa 1 mevzu anlatayım yalnız yaklaşık 1 veya 1 buçuk sene oldu .ilginç ve senin yazına uygun olduğu için anlatıyorum

1 arkadaşım yaanıma geldi dediki 1 akrabam var cinlerim var diyor sen şuna 1 baksana doğrumu söylüyo yalanmı söylüyo

fakat söylediği kişiyide tanıyorum o uzakta 1 yerde . tamam dedim bakayım yalnız dedim ara ben sana söyliyecem sen ona söyleyeceksin dedim

aradı söyledi ona sana baktırıyorum diye ama osa beni tanıdığı için benim olduğumu söylememisini istedim

bakıma başladım doğruydu üzerinde 4 adet elemanı vardı 4 elemanı olduğunu söyledim 4 üde erkek

yalnız dedim baak 1 tanesi hıyardedim 1 tanesi hıyar deyince kızar gibi oldu dedim hıyarlığı yerinde durmuyor

1 otarafa 1 buıtarafa zırt pırt olur olmaz hareket halinde evde yaramaz 1 çocuk düşün yerinde durmaz yaramaz lık yapar o şekilde dedim ..

sonuç doğruydu ben elemanı var bunun 4 tane deyince bizim araakaadaşta onda eleman olduğuna inanadı deneme yapabilirsin 1 şey sora bilirsin dedim .

gelelim senin yazdığına işleri var uğraşmazlar deddiğin meseleye

karşı taraf elemenı olan dediki ben haanımıma çocuklarıma bakamıyorum benim için onlarada bakmamı istedi çocuklarında 1 şey yoktu .. ozaman şimdi bilmem

geldik hanımınaaaaaaa baktım hanımına bu kişinin .... bakınca ben hemen sordum bak sor ona bu kadın sol kulağının memesini zırt pırt elini atıp 1 şey varmış gibi

kaşıyıp elleyip dururmu ? bunun da bilgisi olduğu için telefondan cevap vermeden ... ohoooooooo kadının sol kulağı yara oldu bile dedi kaşımaktan

bende söyle ona hani o HIYAR elemanı varya kadının sol kulağıyla OYNAYIP DURUR KÜPE GİBİ ASILIYOR GİDİYO GELİYO OYYYNNUUUUYYYOOOOORRRR dedim

ne gerekiyorsa yapsın dedim ..... daha sonra oda onu yaktığını söyledi ..... en doğrusunu ALLAH bilir

şimdi burada bu hıyar elemanın başka işimi yoktu kadının kulağını yara edercesine oynadı onla .. çoluk çocuğumu yok yeme içimesimi yok veya işi gücü mü yok

teşekkür eder saygılar sunarım

mayhem

Co Admin
Co Admin
uçmuş madem biliyorsunda neden bize soruyorsun araşın nedir de bizde bilelim soramadınmı malı alacağın yerdekilere müslümanmısın gevurmusun diye yoksa sadece kullanım amaçlı bir konumu açtın derinlerde insan nefes alamaz kesilirsin bak burda yazmışsın bir ton yazı sonunu bağlama gelin sizi okiyim muhabetine.

uçmuş

Süper Moderatör
Süper Moderatör
tılsım farklı 1 konu ...şimdi şöyle söyliyeyim . daha önce söylediğim gibi 5 bağımsız ekiple çalışıyorum .. her ayrı ekipteki 1 kişinin kılına zarar gelmesi veya herhangi 1 sıkıntıya düşmesi

kendime gelmiş gibi kabul eddip çok dikkatli gitmeye çalışıyorum ... hertürlü olasıkları hesaplayıp hareket etmeye çalışıyorum ... amaç hedefi 12 den vurmak ... kolay olsa her ben hocayım diyen mutlaka gider

alır gelir niye uğraşsın .... burada şuna dikkat edelim çoğu kimsenin doğru diye bildiği şeyler yaanlış hiç düşündükleri ve bildikleri gibi 1 şey değil değil

benim burada uygulayacağım 1 kaç formülüm var ..... ama el elden üstündür ilim ilim bilenin dir bilmediğim şeyler varsa ki mutlaka var eksiklerim var .... faydası olacağını düşündüğüm için paylaşım yaptım