Sawat işine bak sana soran olmadıİbrahim bey Suya mı bakıp söyleyeceksiniz ... Birdaha bu şekilde tekliflerle gelmeyin tekrarı olmasın lütfen ...
Sawat işine bak sana soran olmadıİbrahim bey Suya mı bakıp söyleyeceksiniz ... Birdaha bu şekilde tekliflerle gelmeyin tekrarı olmasın lütfen ...
Neyi yazıcamı yazmıcamı senden öğrenecek değilim haddini bilSawat işine bak sana soran olmadı
Haddini bil sana soran olmadı neyi teklif edip etmıcemi suç sende değil senin gıbılerını modorotor yapan da suya bakacak insan çok lafını bil de konış bıdaha tekrarı olmasınİbrahim bey Suya mı bakıp söyleyeceksiniz ... Birdaha bu şekilde tekliflerle gelmeyin tekrarı olmasın lütfen ...
Manevi güçlerle benimi çarpacaksınız ?? Bekliyorum ... Ben sizi son kez uyarıyorum bu laflarınıza karşılık Ibrahım Bey ! Birdaha teklif ederseniz forumdan bir başka üyelere bu şekilde ceza alırsınız iyi forumlar ... timur964Haddini bil sana soran olmadı neyi teklif edip etmıcemi suç sende değil senin gıbılerını modorotor yapan da suya bakacak insan çok lafını bil de konış bıdaha tekrarı olmasın
Haddınızı bilin benim ne yazdığım ortada bu ağır suçlamarı şikayette bulunacam
Bu yazdığınızı tekrar okumanız için alıntı yaptım ... Anlamadığınız bir yer mi var !?Ne makina nede başka bı çubuk hepsi fasafıso ben noktayı bulurum kardeşim nasıpse inşallah. Yer Bursa mı
Muhatap olmak istemiyorum sizinle işine bak. Ben pıyasadkı makine vr çubukları kasdettım ok yazmazsanız sevırımBu yazdığınızı tekrar okumanız için alıntı yaptım ... Anlamadığınız bir yer mi var !?
Aynı şey olursa birdaha muhatap olacak kimseyi bulamayacaksınız ... Site içerisinde kesinlikle gel ben senin yerine bakıyım ben bulurum gibi söylemler ve eylemler kesinlikle yasaktır ...Muhatap olmak istemiyorum sizinle işine bak
Kardeşim işine bak tehtıt mı edıyosun dun bir bugün iki siteye gelelı ne kadar oldu da bana ahkem kesi yosunAynı şey olursa birdaha muhatap olacak kimseyi bulamayacaksınız ... Site içerisinde kesinlikle gel ben senin yerine bakıyım ben bulurum gibi söylemler ve eylemler kesinlikle yasaktır ...