Boşluk bulmada hangi ''Alan Tarama'' daha iyi sonuç verir?

meteorxp

Member
Tünel başlangıcı ile oda giriş kapısı arasındaki kot farkı? Ustam bilmiyorum ama dere seviyesinde gibi duruyor oda yani dere kenarı ile üst yer arasında 10m yükselti var
Tünel başlangıcı zeminden tavana olan derinlik ? Bakmadım
Oda giriş kapısı önü tünel sonu derinlik ? 8.5m tünel sonu dereye sıfırlanıyor
Tünel iç yüksekliği? Hiç bakmadım
Toplam Tünel uzunluğu? 13m
Oda iç yüksekliği? 2m
Oda duvar kalınlığı? Onu bana öğret bilmiyorum
Tünel başlangıcı kapak kayada kurşun? Yok
Oda giriş kapısı kurşun? Yok

Trakyalı81

Yorumlarım 2863 sayılı kanun çerçevesindedir.
Tünel başlangıcı ile oda giriş kapısı arasındaki kot farkı? Ustam bilmiyorum ama dere seviyesinde gibi duruyor oda yani dere kenarı ile üst yer arasında 10m yükselti var
Tünel başlangıcı zeminden tavana olan derinlik ? Bakmadım
Oda giriş kapısı önü tünel sonu derinlik ? 8.5m tünel sonu dereye sıfırlanıyor
Tünel iç yüksekliği? Hiç bakmadım
Toplam Tünel uzunluğu? 13m
Oda iç yüksekliği? 2m
Oda duvar kalınlığı? Onu bana öğret bilmiyorum
Tünel başlangıcı kapak kayada kurşun? Yok
Oda giriş kapısı kurşun? Yok
Küp ile sarıkız tespitini neyle, nasıl yaptın?
Biraz detay?

meteorxp

Member
Ustam şu duvar kalınlığı ı nasıl ölçerim ya duvar yoksa kaya içine oyulmuşssa yine mi duvarı olacak sabır be ustam kızma bize anca bu kadar oluyor işte

meteorxp

Member
Ustam çubukla antreman yaparken tesadüf işte baktım sarı sinyali yere attığım sarılara gitmedi ona gitti sonra kemik kurşun demir bakır ne bulduysam baktım yok küp parçası ile bakınca aynı noktayı işaretliyor birde boşluk bakayım dedim aha bunlar oldu

meteorxp

Member
Sarıda elime birşey almıyorum birkaç mineral denedim onlara çubuk x yapıyor sadece bunda sağ peşinden sol kapıyor yani çubuk kullanmam orta geçer derecede yani bilmiyorum hiç mi başka metal yok ustam burada

meteorxp

Member
Eğer hayal ise vallah helal bu çubuklara amma aralıklı zamanlarda hep bakıyorum boşluk ve değerli ölçüleri hiç oynamıyor çizim şekil aynı

Trakyalı81

Ustam çubukla antreman yaparken tesadüf işte baktım sarı sinyali yere attığım sarılara gitmedi ona gitti sonra kemik kurşun demir bakır ne bulduysam baktım yok küp parçası ile bakınca aynı noktayı işaretliyor birde boşluk bakayım dedim aha bunlar oldu
Verdiğin bilgiler ışığında orada sarıkız yok.
Eline küp parçası aldığında işaret verince aşağıda küp var diye bir şey yok.

Sarının olduğu yerde değil küpün işaretini almak nefes aldigin için bile şükretmeli insan.
Bilmem anlatabildim mi?
Rast gelsin..

meteorxp

Member
Eyvallah ustam ama kurşun bakarkendemi bakırdadamı elinde birşey olmadan nasıl anlayacaksın cinsi nedir nerden bileceğiz bilmediğimden söylüyorum

Trakyalı81

Eyvallah ustam ama kurşun bakarkendemi bakırdadamı elinde birşey olmadan nasıl anlayacaksın cinsi nedir nerden bileceğiz bilmediğimden söylüyorum
Boşluk ve alan taramalar bölümündeki basta sabit konulardan başlayıp hepsini bir güzel oku.
Sonra parçaları zihninde birleştir.

Yabgu

Bilgili Üye
Bùnlari istemiyiisen kuru kuru boslugu neetcen haci abi
Metal doğruluğunu hangi çubuk doğru söylemiş ki ; aha altın dedi, altını buldum diyen kaç kişi var? nerede ise yok. O halde boşluk konusunda çubuklar yüzde 70 doğru söylerse ve boşluğu bir şekilde teyidlersek metali diğer cihazlarla da teyid etmek kolay olur düşüncesindeyim, yanılıyor muyum? Madem önce boşluk o halde önceliğim boşluk olur. Bana burada hangi yiğit diyebilir buyrun; ben boşluğu ve boşluk içindeki metali çubukla ayrıştırırım ve kendime güveniyorum diyebilen babayiğit var mı? Madem çubukta en önemli konu boşluk, madem ki en kolay bulabildiği şey, benim önceliğimde bu olurdu elbette. Aklın yolu bir. Saygılarımla...

Trakyalı81

Metal doğruluğunu hangi çubuk doğru söylemiş ki ;

Bu kanıya çok hızlı varmışsınız.

aha altın dedi, altını buldum diyen kaç kişi var?

Bunu ispatlı belgeli arşivde tutmuyoruz.

nerede ise yok. O halde boşluk konusunda çubuklar yüzde 70 doğru söylerse ve boşluğu bir şekilde teyidlersek metali diğer cihazlarla da teyid etmek kolay olur düşüncesindeyim, yanılıyor muyum?

Evet yanılıyorsunuz.

Madem önce boşluk o halde önceliğim boşluk olur. Bana burada hangi yiğit diyebilir buyrun; ben boşluğu ve boşluk içindeki metali çubukla ayrıştırırım ve kendime güveniyorum diyebilen babayiğit var mı?

Var evet. Sıfır hatasız. Ama size faydası yok.

Madem çubukta en önemli konu boşluk, madem ki en kolay bulabildiği şey, benim önceliğimde bu olurdu elbette. Aklın yolu bir. Saygılarımla...

Düşünme sistematiginizde büyük hata var.
Çünkü çubuk okyanusunda kayık içinde bile değilsiniz. *Teşbih. (Bilgi)