Eşkiya işi diyeceğim ama merdiven ne alaka?! İşaretler kırıksa zor.
estağfirullah ustam ne efendiliği. Bizimki miskinlik.@Keskingöz silahların efendisi geldi hoşgeldi...ustam silahlaarla alakalı yerlerin vardı seninde inşallah basarsınız tetiğe..
...Tabanca olan yeri attım zaten usta . Tam karşısında ise 2 adet tüfek
Tabancanın namlu istikametinde merdivenler var ustam. Takriben 120 metre falanEşkiya işi diyeceğim ama merdiven ne alaka?! İşaretler kırıksa zor.
inşallah patlatılmamışlara denk gelirsin ustam..estağfirullah ustam ne efendiliği. Bizimki miskinlik.
evet usulünce alınmış Tabanca tecrübeleri ettik şükür)
Ustam tabanca ve tufek işaretleri kırılmışnamlu hizasında 27 adım git sağı solu incele tara. Patlamamış tabanca ise 45 adım git genelde sağa bırakırlar sen sağa sola önüne bak. Bu iki sınırda ürünün bırakıldığı yer hafif düzlük olmalı.
Tüfekleri göremedim yalnız.
Tabanca o zaman 17 cm. Merdivenler tam namlu ucuna mı denk geliyor?Tabancanın namlu istikametinde merdivenler var ustam. Takriben 120 metre falan
: ))Ustam tabanca ve tufek işaretleri kırılmış
Dogrudur ustamTabanca o zaman 17 cm. Merdivenler tam namlu ucuna mı denk geliyor?
Işlem yapacağız inşallah. Hemde bu hafta sonu: ))
senin burda işlem yapmaya niyetin yok herhalde. Madem öyle açıklamaya yaz kardeşim sadece görsel diye. Ne yoruyorsun bizi.
O zaman son noktanız merdiven. Bol şansDogrudur ustam
Sağolasın ustamO zaman son noktanız merdiven. Bol şans