Emin misin ?
Neye istinaden OKM dostum ?
bu işlere arkadaşta olan ama artık elinde olmayan ama baktığımız yerden arkadaş zengin olan bir makina olduğu için önerdim.
Emin misin ?
Neye istinaden OKM dostum ?
tatar26 bilmece gibi yazmışsın dostum.bu işlere arkadaşta olan ama artık elinde olmayan ama baktığımız yerden arkadaş zengin olan bir makina olduğu için önerdim.
@tatar26 bilmece gibi yazmışsın dostum.
Madem sayesinde zengin olmuş neden emektarını elinden çıkarmış ki ?
Bari bir fakire vereydi sevabına ...
Bunlar hep ayak...daha uyanık olun..adamcağız gomu bulur hasber kader elinde bir cihazda vardır lakin bulduğu yerde o cihazı hiç kullanmamistir bile..üçüncü şahıslara uyduruk cihazın bulduğu kalır..uyanık olun..akıl..akıl...ortaklar ispiyon delil ortam değişikliği vs vs vs vs vs )
benimle ilgilide değil bu konu bulduğundan da bana ne istersen bulsun istersen bulmasın burada makina önerisi dediler söyledim okadar..Bunlar hep ayak...daha uyanık olun..adamcağız gomu bulur hasber kader elinde bir cihazda vardır lakin bulduğu yerde o cihazı hiç kullanmamistir bile..üçüncü şahıslara uyduruk cihazın bulduğu kalır..uyanık olun..akıl..akıl...
Rahat ol kardeşm..rover c2 OKM
buna takıldım kaldım kendisini tanımasamda forum da bilgisine güvendiğim bir arkadasımın tavsiyesi zor bir cihaz ama üstesinden gelirim herhalde
aynen rahat ol kardeş benimde kullandığım cihaz halen elimde de varrover c2 OKM
buna takıldım kaldım kendisini tanımasamda forum da bilgisine güvendiğim bir arkadasımın tavsiyesi zor bir cihaz ama üstesinden gelirim herhalde
Takılma bence,rover c2 OKM