Dedektorburada Banner Mobile

Çubuğa güvenim kalmadı, ya şakül ya cihaz

Dedektorburada Banner Mobile

GERMO

Engellendi
Hepinize iyi geceler diliyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum,

Turko

Uzman
@Turko ustam selamunaleykum, ustam çubuk pervane gibi çalışıyor, limon tarifi harici bana cubugu tekrar sevdirmek icin, metal tesbit yontemi soylermisiniz, hani derler ya bi zahmet.
Nasıl anlamadım , pervane gibi çalışıyor demişsin , çalışıyor ama bulamıyor mu ? yoksa çalışmıyordu çalışmaya başladı metal tespiti için mi soruyorsun. Sen bir özet geç ustam bana istişare edelim inşallah.

GERMO

Engellendi
Nasıl anlamadım , pervane gibi çalışıyor demişsin , çalışıyor ama bulamıyor mu ? yoksa çalışmıyordu çalışmaya başladı metal tespiti için mi soruyorsun. Sen bir özet geç ustam bana istişare edelim inşallah.
@Turko ustam çubuk 5 ay önce ilk elime aldığım gundendir çalışıyor, ustam bana verdiği yön ve yönlendirme ve isaretlerden dolayı çubuğa güvenim yok benim, evde sokakta bahçede altını da gümüş üde bakirida her metalin kendi işareti ile buluyor, ama arazide 2 ay boyunca koşturdum 80-85 mt den yön veriyor, sonuç 25 tesbit ten 3 ü mineral,

Son düzenleme:

GERMO

Engellendi
@Turko ustam, değerli ustalarımın yöntemi olan neodyum mıknatıs bakır sülfat, pirinç çubuk, elektrot çubuk, pazar sepeti teli, 1 cm alüminyum çubuk çelik yüzük kaya tuzu ve bir çok mineral eleme yöntemi denememe rağmen iki ay boyunca bana sadece 2 yerde hem altın hem gümüş işareti verdi, yaklaşık bu 4 ay civarı 25 yerden 10 una yoğunluk verdim, mineral eleme yöntemleri ve hangi çubukla gittim değerli işareti verdi, şimdi anladimki şakül beni uyardı ben farkına varmadim, sakulun donus ve atimlari farklilik gosterdi bir kac defa, çünkü acemiyim çubuk ve şakülde, cihaz zaten yok, hani elektronik alettense el emeği göz nuru olsun istedim, o da karizmayi yerle bir etti.

Son düzenleme:

Turko

Uzman
@Turko ustam, değerli ustalarımın yöntemi olan neodyum mıknatıs bakır sülfat, pirinç çubuk, elektrot çubuk, pazar sepeti teli, 1 cm alüminyum çubuk çelik yüzük kaya tuzu ve bir çok mineral eleme yöntemi denememe rağmen iki ay boyunca bana sadece 2 yerde hem.....
Neden önce boşluk işini çözmeye çalışmıyorsun ? Metal şart mı , bence boşluk işine yoğunlaşıp devam etmelisin. zaten araziye çıkınca mezar yada mahzen mağara tarzı bir yapıdan şüpheleniyor san boşluğu çözdükten sonra değerli metal tespiti yapman gerekir. Boşluğun içinde tespit edeceğin değerli metali bir kez yakaladın mı zaten çubuk seni yönlendirdiğinde neyin mineral olduğunu anlarsın. Boşluk içinde yakaladığın metale mineral tespiti için işlemler yapınca uyguladığın tekniklerin çalıştığını anlayacaksın.

GERMO

Engellendi
@Turko ustam 3x6 mt lik dikdortgen bir oda şekline güvenerek işlem yaptım, ustam aluminyum cubuk 1 cm celikle degerli isareti, elim bos degerli, elimde altin degerli isareti, gumus bakir kursun bronzla baktigimda cubukta hareket yoktu, hani beyinden yonlenme yok, olsa hepsinde yapar, islem basladiginda bitene kadar ayetelkursi okuyorum, islem yeri resimlerde görünüyor, oda bile mineral çıktı. Diğer 3x5 mt bir odanın içinde 1,5 x 3 mt mezar şeklini verdi, diğeri yine 2,5 x4 mt civarı yine dikdörtgen bir şekil elde ettigimden işlem yaptım, sonuç 3 te sıfır.

Son düzenleme:

Turko

Uzman
@Turko ustam 3x6 mt lik dikdortgen bir oda şekline güvenerek işlem yaptım, ustam aluminyum cubuk 1 cm celikle degerli isareti, elim bos degerli, elimde altin degerli isareti, gumus bakir kursun bronzla baktigimda cubukta hareket yoktu, hani beyinden yonlenme yok, olsa hepsinde yapar, islem basladiginda bitene kadar ayetelkursi okuyorum, islem yeri resimlerde görünüyor, oda bile mineral çıktı. Diğer 3x5 mt bir odanın içinde 1,5 x 3 mt mezar şeklini verdi, diğeri yine 2,5 x4 mt civarı yine dikdörtgen bir şekil elde ettigimden işlem yaptım, sonuç 3 te sıfır.
Ben bakır çubuk kullanırım. Mineral elerken. Hiç altın işareti aldığın yerde avucuna ne alırsan al hepsinde altın işareti yapan tespitin oldumu ?

GERMO

Engellendi
Ben bakır çubuk kullanırım. Mineral elerken. Hiç altın işareti aldığın yerde avucuna ne alırsan al hepsinde altın işareti yapan tespitin oldumu ?
Turko ustam, Yok ustam bende onu diyorum, altın tuttugumda veya elim bos olduğunda altın işareti verdi, gümüş bakır tuttugumda hareket hiç yoktu.

GERMO

Engellendi
@Turko ustam 4 mt sağa kuzeye karton üzerine altın bıraktım yine işaretli yere gitti, @BulursamKader25 ustamın bütün yöntemlerini tavsiyelerini uyguladım, gerçekten beyinden yonlendirme yapmadan işlemi uyguladım, hedef üzerine taş bıraktım gümüşle geriden geldim olmadı, ustamın biri 79 cm lik çubuk la bak dedi, o çubuk daha bir coşkulu hareket yön verse de olmadı, hani bir ustam 1 mt lik cubukla bak dedi yine olmadi, bendede çubuğa heves kalmadı, ustalarım 50 yaşından sonra bulunduğum yerdeki itibarim şan şöhretimle Adımız köstebek mi olsun, işte bu yüzden sade çubuklarla olmuyor diyorum, o elektronik katkılı olan çubuğa bulana lafım yok, eyvallah diyorum.

Son düzenleme:

mayhem

Co Admin
Co Admin
GERMO tesbih ilede yer buluyorlar belki sende işe yarar denemelisin :D