Doğrudur.Bunlarda benim cubuklarim @BulursamKader25 ustam busanda ihsan koçak ta yokmuş baronak makina dan hem gümüş hem aliminyum çubuk aldım aliminyumlari bukmedim henüz boyu 80 cm olacak demiştin 12 cm kundak kısmı olacak demi ustam
Karisimi uygun olmayabilir.BulursamKader25 ustam 8 mm kalınlığında çevre çapı 25mm bakır çubuk çok denedim hiç tepki vermiyor gümüş ler güzel tepki veriyor bilyeli kundakli yapayım diyorum sanırım çok ağır oldu bakır kalın olduğu içinEkli dosyayı görüntüle 237230
Konyada kalirsam gidelim insallah kardasim.Sagolasin abi tavsiyelerin için çok yardımcı oldun semaverde çayı mangali fazlası ile hakettin apa barajına gitmek lazım manzarası güzel oranın gittiysen bilirsin gitmediysen kısmet olursa gidelim
ahşap olmaz arkadaşım iletken değildir..ya çubuğunla aynı metalden olsun yada plastik olabılır plastik statik eletriği taşır kullanmanda sakınca yoktur..ilk etapta gümüş cubuk ve alimünyum kafidir. ali ömer ustanın bakırsülfatlı konusunu inceleyip uygularsan dahada iyi olur..Bütün sayfaları tek tek okudum Pazartesi günü çubuk malzemelerimi alıp yapacağım inşallah marangoz olduğum için ahşap kundak yapmayı düşünüyorum istanbuldayım ben işyerim imese yakın bilen bilir ki tam bir sanayi be maden cenneti ihtiyacım olan şeyleri oradan bulacağım düşünüyorum
aliminyum dolu ve gümüş çubuk alacağım kendim bükeceğim ve ahşap kundağa yerleştireceğim bakalım çubuk bende çalışacak mı başka bir avantajımda beykozda yaşıyorum evim bahçeli heryer arazi dağ taş toprak çalışmalara başlayacağım artık
önerileri olan olursa malzeme alımı için mutlaka beklerim
Kardaşım,@BulursamKader25 üstadım ellerin dert görmesin. Allah razı olsun. Bütün yazılanları tek tek okudum. Emeğinize yüreğinize sağlık. Sakıncası yoksa sizi ziyaret etmek tanışmak isterim.