Bu arada enerjiden elementten moleküllerden ve alıp vermekten bahsetmişken eklemek istediğim bir husus var. Neden hep altından vermeyi bekliyoruz ustalar. Veren el alan elden daha üstün değil miydi? Vermeden almak hangi kitapta yazıyor? Yok frekans alalım, enerji alalım, çubuktan altının hareketini alalım, en son altının kendisini alalım. Var mı öyle bir dünya? Bu uğraştığımız madde dünyanın uğruna savaş verdiği en değerli maden. Neden biraz da verme konusunu araştırmıyoruz? Bir hayvanı bile elimizdeki yiyecek ya da mama ile çağırırız. Bunları yazdım diye yer altına da frekans veren cihaz üretmeye kalkmasın ya da ürettim diyen çıkmasın kimse
çünkü yer altına dünyanın en gelişmiş frekans uydusu Garmin bile öyle bir teknoloji üretemedi daha
Başka bir şeyler araştırmanızı tavsiye ederim
Mesela su, elektrik veya farklı fikirler sunacak ustalara ihtiyaç var. Bu dediklerim çok önemli yazdıkça yazıyorum ama ana temel projemden zerre bir şey yazmayacağım sadece tüyo veriyorum ona göre
Demem o ki bir şeyler vermeliyiz ki bir şeyler alabilelim. Aksi durumda bütün uğraşlar evdeki ya da bahçedeki deneylerin ötesine geçemez. Hayırlı araştırmalar ve forumlar.