hele seni bu düşünceye iten sebep nedir? onu bir de bana ben senin nerede hata yaptığını söylerim sanaragıp kardeş kundakla öylebiralakalı ki sonunda sende bana hak vereceksin
Ekli dosyayı görüntüle 183433
Son düzenleme:
hele seni bu düşünceye iten sebep nedir? onu bir de bana ben senin nerede hata yaptığını söylerim sanaragıp kardeş kundakla öylebiralakalı ki sonunda sende bana hak vereceksin
Kurban ben kundak kullanmıyorummeratan sanadaaynı soruyu sorayım ozaman cubuğunun kundağı nasıl?
hele seni bu düşünceye iten sebep nedir? onu bir de bana ben senin nerede hata yaptığını söylerim sana cubuk benim enerjimi kullanmalı evet ama zihnimi asla işte bu bağlantıyı kesmeliyiz ve cubuklarımız özgür olmalı
Ekli dosyayı görüntüle 183433
evet bunlar, çubuklar ince diye bir ara kalemleri kullandım. kalemler kırıldı, şuan kundaksız kullanıyorum.kardeşim kullandığın cubuklar bunlarmı
Ben sadece komut verdim başaramadım dedim kurban başka bir iddaam yokmeratan kundak kullanmıyorsan ve benim zihnim ve kalbim cubuğumu etkilemiyor diyorsan çok iddalısın ozaman neyse zamanla gürürsün etkilenip etkilenmediğini nediyem