çubukta el kundaği

Xir71

Member
Evet arkadaşlar kesinlikle metel kundak kullanmayın ve cubuklarınızı kundaksız çıplak elle kullanmayın.Örnek:ragıp ustanın kullandığı tükenmez kalem kundak doğru bir kundaktır fakat eksikleri mevcuttur.Şimdi tükenmez kalemin içini çıkaralım ve çubuklarımızı kalemin içine yerleştirelim yanlız kalemin alt kısmı kesinlikle kapalı olmalı bakın arkadaşlar burası önemli kesinlikle kapalı olmalı ve cubuk bu kapalı kısma kesinlikle deymemeli. Dikkat ederseniz ragıp ustanın çubukları taktığı kalemlerin alt kısmı açık unutmayın kesinlikle kapalı olmalı.Şimdi bunları yaptıktan sonra evinizin yatak odasına altını koyun,sağ elinizede altın alın ve kolidora çıkın.Çubuklarınızı Çekin sürekli içinizden altının mutfakta olduğunu geçirin bakalım Çubuklarınız ne yapacak.!!!!!!!!!!:20:

Xir71

Member
herkezin bildiği yol en doğru yoldur Allah C.C Yolunu açık etsin inşallah

ragıp

Uzman
herkezin bildiği yol en doğru yoldur Allah C.C Yolunu açık etsin inşallah
23 yıldır bir çok çeşit çubuk kullandım ustam. en doğrusu gümüş. bunun sebeplerini bir çok kere, değişik sebepler ile yazmıştım.
sitede alan tarama ve boşluk bulma ile ilgili değişik ustaların yorumlarını, google den radyestezi ile ilgili biraz araştırma yapmanızı önericem. emin olun, şuan ki kuşkularınızdan kurtulacaksınız.
ilk emirdir OKU
lütfen okuyun

selametle

Xir71

Member
ön yargılı davranıyorsun kardeşim sen benim söylediğimi bir dene zararını görmezsin inan kaldıki ben senin gümüş çubuklarına bişeyde demedim benim derdim ister ğümüş ,ister bakır ,ister inşat teli olsun çubukların hepsinin zihın den etkilenmesi.bu sorunun çözülmesi.!!!!!!!!!!

ragıp

Uzman
ön yargılı davranıyorsun kardeşim sen benim söylediğimi bir dene zararını görmezsin inan kaldıki ben senin gümüş çubuklarına bişeyde demedim benim derdim ister ğümüş ,ister bakır ,ister inşat teli olsun çubukların hepsinin zihın den etkilenmesi.bu sorunun çözülmesi.!!!!!!!!!!
kıyemtli ustam. sabit fikirli değilim, bunca yıllık deneyimim var, lakin bak ne diyorum, bu radyestezidir. bir zahmet aç oku şu radyestezi neymiş. ne işe yararmış.
çubuk elbette düşünceden etkilenir. aklın, elin boş olacak, diye az mı yazdık. hiç mi okumadın?
adam eline doğal bir taş alıyor, o taşa bir ip bağlayıp sarkaç yapıyor. doğal bir taş. çıkıyor araziye. ipin ucundaki taşı altın olarak düşünüyor ve elindeki o taşa "beni en yakın altına götür" diyerek komut veriyor. ve altının üzerine dikiliyor. işte bu radyestezidir.
adam İstanbul da evinde çalışma odasında masada oturuyor. elinde sarkaç, masanın üzerinde Artvinin bir bölgesinin haritası mevcut. elindeki sarkaca "bana mezarı göster" diyor ve sarkaç arazideki bütün mezarları kişiye gösteriyor. işte bunun adı Radyestezidir.
kişi İstanbul da doktor, evinde oturuyor. İzmirdeki bir hastası için, oturduğu yerden radyestezi teknikleri ile onu nötyürüze edip. daha sağlıklı olmasını sağlıyor. bu çubuk işide bir radyestezidir. ilim bilim dalıdır
hele bir oku

Xir71

Member
neyse kardeşim bu tartışmaya dönsün istemem lakin sen beni bende seni anlamıyoruz şu an...

Xir71

Member
herkeze hayırlı geceler Allah a emanet

BulursamKader25

Yaptigim Yorumlar; Resmi Kazilar İcin Gecerlidir.
arkadaşlar cubukları elimize aldık sağa dön dediğinde dönüyormu yada sola dön dediğinde dönüyormu yani cubuğunaistemediğimiz bu komutları yaptıra biliyormuyuz sorum bu?
Kardasim,
Benim elimdeki cubuk soz dinlemez.
Benide dinlemez baskasini da.
Komutla asla ne saga doner nede sola.
Su ana kadar hareket ettiren olmadi.
Amma ben cogu cubukcunun elindeki cubuklari hareket ettiriyorum.
Kundakli-kundaksiz fark etmez.

Xir71

Member
Sen aşmışsın ozaman ustam ne diyek.