Selamunaleykum Ustalarım...
Bende dahil olmak üzere birçok kişi çubuğu keşfetmek için uğraşıyor.... Ama hangi bilgiyle bu ilimin A sını B sını C sını bilmeden....
İzninizle
BulursamKader25 Ustamın sözünü paylaşmak istiyorum... <<<Hocasiz ilim ogrenmek olmaz.
Kitaptan okumak yetmez. O kitabi okutacak bir hoca illa lazimdir. Radyestezide buna dahildir.>>>
Evet hocam .....
Başlamam gereken nokta, okumam gereken metin ve öğrenmem gereken hedef konularında yardımlarınızı bekliyorum....
İlk çubuklarım bakır klima borularıydı ; okuduğum bilgilerden bu çubukların içlerinde hava akımı olduğu için beni yanlış yönlendirdiklerini düşündüm. Ve daha ince ve havası alınmış bakır borulardan yapılmış çubuklar kullanmaya başladım. İzlediğim bir videoda beyinle çubuğa yön verildiğini gördüm. Hemen çubuğu elime aldım, bir adet elmayıda odanın bir köşesine koydum, çubuğa bana elmayı göster dedim ve a çubuklar anında elmaya döndü. Kumanda nerde diye sordum hemen kumandaya döndü. Moralim bozuldu ; demekki dedim tespitlerimin hepsi benim şüphelendiğim yerlermiş. Biraz duruldum . Sonra tekrar bir pirinç birde gümüş çubuk yaptım. Aynı testi onlarlada yaptım gümüşün dönmediğini gördüm.
O zamandan beri gümüş çubuk kullanıyorum... Ama doğru mu kullanıyorum , soru işareti...
BulursamKader25 Ustam
ragıp Ustam ; bilgiye doğru yerden başlamak gerekli
Biz ordan burdan bilgi derken bütün bilgileri birbirine karıştırıyoruz.. sonrada birbirlerine ekleyemiyoruz...
Hoca şart... bizide öğrenciliğe layık görürseniz...
Saygılarımla ve Selametle