Değerli dostlar;
Benim radyestezi ile ilgili bir sıkıntım yok.! Şimdi bu teknik ile sayısal,iddaa,10numara,süperloto gibi şans oyunu oynayan arkadaşlara üzücü bir haberim var.Radyestezi ile bunların bir numara altını veya bir numara üstünü yakalarsınız ancak.Çünkü adı üzerinde şans oyunudur bunlar iyi bir sallama gerektirir gerisi nasiptir.Yani bu teknik ile bunu yakalamak yada yakaladığını iddaa etmek büyük bir günahtır’’.Gaybı bilmek yüce Rabbime mahsustur.’’
Şimdi mevzuya gelelim, evet çubuk için hep a metaller tavsiye edilir neden? Çünkü en iyi iletken a metallerdir.! Bunlar ALTIN,ĞÜMÜŞ,BRONZ,BAKIR diye sıralanın ve bunların enerjiye karşı dirençleri çok azdır.Elektirik ve elektronik eşyalarda bu ametallerin kullanılmasıda sırf bu yüzdendir .Bir elektirik motorunu ele alalım,içerisinde bakır tel sarılmış ve üzerleri yalıtkan vernikle kaplanmış bobinler var.Bu bobinlere elektirik verildiğinde eksi ve artı manyetik alan oluşur motorumuzda dönmeye başlar.Peki bakır telin ürerindeki yalıtkan vernik olmasaydı ne olurdu,kısa devre olur,kısa devre olunca manyetik alan olmaz motorumuzda dönmezdi dimi.!!!!
Arkadaşlar benim kullandığım çubuklar ğümüş değilde keşke altından olsaydı neden? Çünkü ğümüşten daha iyi bir iletken peki bana ne faydası olurdu ancak gümüşten daha hassas bir tepki verirdi hepsi bu ve bundan öteye geçmez ve hep bir yanılma payı olacak tıpkı diğer a metal çubuklarda olduğu gibi.
Ben çubukları yalıtkan bir kundakla tutma taraftarıyım yukarıdaki elektirik motoru misali kısa devre oluşumunu engellemek adına buda benim doğrum.!!!!