Dedektorburada Banner Mobile

Dedektör şeçimi (tartişalim)

Ibrahım2

Bilgili Üye
Hiçbirisi hepsi para tuzağı telefona uygulamasını indir arama yap bedava hem

edirne22

Editör
Fisher F.75 bence iyidir,
kullanmadım ama Discovery kanalındaki "meteorite man" isimli programda
meteorit arayanlar o dedektörü kullanıyorlardı...

cinahmet

Member
Üstadlarım gümüşhane-erzurum coğrafyasında kullanmayı düşündüğüm bir cihaz arıyorum, çubuk kullanıyorum ve şüpelendiğim işaretlediğim yerlerde kullanmayı amaçlıyorum. Bütçem en fazla 2/3 bin civarı ama yine önereceğiniz ürünler aradında aşağı yukarı biraz zorlayabilirim. Araştırmalarım sonucunda Pulse bir cihaz seçmeliyim sanırım, yardım ve tecrübelerinizi rica ediyorum, daha çok toplu malzeme arama planım var, aklıma açıklayacak başka bir şey gelmiyor, sürçü lisan olduysa affola, cevaplarınızı merakla bekliyorum. Saygılarımla

soldierhero

Yeni Üye
xp gold mask pro v4 almayı düşünüyordum fakat Nokta Velox One gördüm fiyat olarak daha uygun xp 18 khz nokta 17,5 khz peformans olarak çok farkları varmıdır? yeni başlayan birisiyim profesyonel değilim.ne tavsiye edersiniz?

yardım

Member
dedektör

KYZİKOS PLUS bu ürüne ne diyorsunuz arkadaslar

cyberjoker

Yeni Üye
Golden Mask Pro4 18 Khz, sarıyı kaçırdığına henüz şahit olan yok, Bulgar malı bir cihaz ama kullandığım bir çok dedektörden daha stabil ve daha iyi ayrım yapıyor. Denemeni tavsiye ederim. Yalnız tek şartı orjinal 27'lik başlığı olması.. Şu an satılanlar 30'luk spider başlık ve bu başlıklar tek para avcılığına uygun değil, daha çok derin ve ayrımsız aramalarda kullanılır.

nick123

Yeni Üye
Farmet'in sitesinde vlf dedektörlerde tavsiye vardı. Farmet 2 harici işe yaramaz en iyisi o gibi bir mesaj görmüştüm. Farmetin sitesine yakışır bir yorum. Gülmekten öldüm.
2. el dedektöre güvenilir mi? Yada deneme şansı yok ve kargoyla alınsa nasıl olur?