Sedegor, bunu anlayamadım, niye ortak degilsin, bu cihaz icin çok ugrastigini ve birçok cihazı parçaladigini biliyorum, konudan uzakmi durmaya çalışıyorsunAma benlik durum yok bunu yazdım kaç kez ortak degilim ne cihaza ne patente
Sedegor, bunu anlayamadım, niye ortak degilsin, bu cihaz icin çok ugrastigini ve birçok cihazı parçaladigini biliyorum, konudan uzakmi durmaya çalışıyorsunAma benlik durum yok bunu yazdım kaç kez ortak degilim ne cihaza ne patente
gider ustamkonu neydi yine nereye gitti ))))
Herkesin bir işi var en fazla birde ek işi var, fazlasına can dayanmaz kardeş. Birde dedigim adamlar Mühendis işin erbabı, her kez bildigi işle ugraşacak!Sedegor, bunu anlayamadım, niye ortak degilsin, bu cihaz icin çok ugrastigini ve birçok cihazı parçaladigini biliyorum, konudan uzakmi durmaya çalışıyorsun
yaw kayınço sen fenomen olmuşun siteye ne zararın olacak...
Bazı arkadaşlar diyor Sedegore bıkkınlık gelmiş bir zersenişte ))) yok kardeşim
öyle bir şey yok sadece yazarsam siteye zararım olurmu ifade etmek istedigimi nasıl dile getiririm beni yanlış anlarlarmı endişesi sadece bu.
...
Öyle deme ayrıcalık yok bakarsın tekmeyi atalar)))yaw kayınço sen fenomen olmuşun siteye ne zararın olacak
ifade etme konusu sanalda sıkıntılı zaten az dikkat et sorun olmaz
bak aklıma hangi fıkra geldiÖyle deme ayrıcalık yok bakarsın tekmeyi atalar)))
Herkesin bir işi var en fazla birde ek işi var, fazlasına can dayanmaz kardeş. Birde dedigim adamlar Mühendis işin erbabı, her kez bildigi işle ugraşacak!
Evet ben cok ugraştım ama benim fikrimi içraata onlar döktü, ortagım desem olurdum patend yok üretim yok desem yapmazlardı. Ama onlarında bir işe bir projeye ihtiyacı vardı belki vesile olduk. Hayırlı olur inşallah.
Herkese Hayırlı Cumalar
4 cihazi olan kişi var benim bildigim, biri ehli müslim cüppeli sarikli ama sözleri boş, biri bu siteden banlandi kendisi arazide hic denemediği cihazi iyi fiyatlarla satiyor, biri sedegor katiliyorum fenomen olmuş bir kardeşimiz, diger usta derinden gidiyor sesi cikmiyor. Herkes kendine göre haklı. Fakat muhabbetimiz hoş, bana göre cubuklar boş, cihazlar evet mayhoş.