valla ben uyandirmaya calistim ama pek orali olmadiniz. birde uzerine bir suru laf ettiniz :zuhaha:hislerim kuvvetlidir insanlarin icini okuyorum dedim olaylari degisik yerlere cektiniz. bende ustelemedim biraktim.@odin kardeşim ne elemanı ne cihazı, 4 ay boyunca bir tiyatro oyununda beleş figüran olduk @sef_er kardeşimle, film bitti yine ben dedim bitti, 3 ay oldu kardeşim film biteli, sen daha uyuyorsun @odin bu kış sanada yaramadı demekki, film milm tünne.
@sef_er ustam bu @odin i kalaylama zevkini sana bırakıyorum, bize ait olmayanı bize aitmis gibi gösterip bizim yaramizi deşiyor, herkesi olduğu gibi onuda kardeş diye senin gibi bagrimiza bastik, ah @odin ah ah.
Kimdi o olmayan drone satan Bodrumlu muyduvalla ben uyandirmaya calistim ama pek orali olmadiniz. birde uzerine bir suru laf ettiniz :zuhaha:hislerim kuvvetlidir insanlarin icini okuyorum dedim olaylari degisik yerlere cektiniz. bende ustelemedim biraktim.
neyse gecmis olsun diyim, figuran lazim olursa aklimdasiniz kahkaha
valla ben uyandirmaya calistim ama pek orali olmadiniz. birde uzerine bir suru laf ettiniz :zuhaha:hislerim kuvvetlidir insanlarin icini okuyorum dedim olaylari degisik yerlere cektiniz. bende ustelemedim biraktim.
neyse gecmis olsun diyim, figuran lazim olursa aklimdasiniz kahkaha
memleketini bilmem, satis yaptiginida senden duyuyorum. isminide zikretmem dogru olmaz :tongue:Kimdi o olmayan drone satan Bodrumlu muydu
isminide zikretmem dogru olmaz