[FONT="] Define aramak istiyorum. Ne yapmalıyım?[/FONT]Bir arkadaş hangi işaretleri buldun demiş bir kaç tanesini yazıyorum, Arkacık değirmeni, Avcı karaca köpek, Ayı ve Ayıcı, Ayran pınarı, Balkaya, Cami Mihrabı, Çift katlı dere, Dağa tırmanan adam ( Lefter ), Dağa tırmanan Asker ( Osmanlı ), Dağarcık değirmeni, Emin ağa değirmeni, Halkalı kaya, Hamama giden çıplak çocuklu kadın, İki güvercin biri su içiyor birisi yukarı bakıyor, Kapı kaya, Kavak ağacı 3 adet, Kız omuzunda güyüm, Halkalı kaya karşısında koltuk taşı, Koltuk taşı arkasında altın süzgeçleri, Öküz boynunda çan, papaz (derviş ) mağarası, Renk böceği, Sarı kızın mezarı, Sinekli mağara, Şahin ve tavşan, Yengeç, Zincirle ayağından asılı adam, Zümrüt kaplı Kur an... Yeterlimi...
HVEFAM abim aşmaz bizim ülkeye sermaye lazım sen yerini göster onlar hallederlerTatar kardeş bence bu müzeleri aşar diye düşünüyorum, bu kadar altını bir kişiye yar etmezler diye düşünüyorum..
yazılanların içinde tek somut veri zümrüt kaplı kuran Bu yetmiyormu sanaBir arkadaş hangi işaretleri buldun demiş bir kaç tanesini yazıyorum, Arkacık değirmeni, Avcı karaca köpek, Ayı ve Ayıcı, Ayran pınarı, Balkaya, Cami Mihrabı, Çift katlı dere, Dağa tırmanan adam ( Lefter ), Dağa tırmanan Asker ( Osmanlı ), Dağarcık değirmeni, Emin ağa değirmeni, Halkalı kaya, Hamama giden çıplak çocuklu kadın, İki güvercin biri su içiyor birisi yukarı bakıyor, Kapı kaya, Kavak ağacı 3 adet, Kız omuzunda güyüm, Halkalı kaya karşısında koltuk taşı, Koltuk taşı arkasında altın süzgeçleri, Öküz boynunda çan, papaz (derviş ) mağarası, Renk böceği, Sarı kızın mezarı, Sinekli mağara, Şahin ve tavşan, Yengeç, Zincirle ayağından asılı adam, Zümrüt kaplı Kur an... Yeterlimi...