Frekanslı alan taramalar konusu

satkatimu

Yeni Üye
yanlıs anlama cok guzel acıkladın ama birseyi unuttun sana ulasamazsam sana yakın olanlara ulasırım bi sekilde benim seni aradıgımı yakınından ögrenirsin :) bu yeterince acıklayıcı olmustur sanırım aradıgın frekans eger yoksa o bölgede seni yakınına göturuyor ondan emin ol kardes deneme yapacaksanız zor corafya sartlarında yapmanızı öneririm mesela en guzel yer sakladıgını isaret koy ama sonra bulamazsın :) nehir veya derede denemelerinizi yapınız. kolay gelsin.

satkatimu

Yeni Üye
arkadaslar benden sonra konusan olmamıs bugun alan taramamı tamamladım size sunu soylemek istiyorum sabit frekans yok arkadaslar dk bası frekans degisiyor altının dolayısıyla alan taramalar yalan . en iyi alan tarama kendiniz yaptıgınız alan taramasıdır.degismesine gelince sanırım vucut frekansımım degisiminden kaynaklanıyor yada doganın kanunudan dolayı sabit kalmıyor ama sıkıntı degil benim için frekansını bulup oyle alan tarama yapıyorum simdi gelelim piyasada satılan frekanslı veya degil hazneye koymalı veya degil sakın almayınız bu arada mineralmis kömur mus falan filen hepsi hikaye arkadaslar o an cözum oluyor veya kendisine ertesi gun hatalar veriyor %100 bulmuyor hiç birsey bugun bunu gördum.butun cabanın sansınızı yukseltmek oluyor baska birsey degil herkeze kolay gelsin.