Ustalar, bir cihaz var yerli yapım, frekans girilip radyo antenler vs barındıran bir sistemle arama yapıyor. Tabi bu alanda encok suistimal edilen bir alan, birçok para kazanma niyetinde olan kişiler bu alanı suistimal ediyor maalesef denk geliyoruz. Nedense L çubuklarin frekans ile desteklenmesi daha mantıklı geliyor. Kendimce bazı testler vs yapıyorum başarılı ve başarısız olduğum hususlar var. Frekans olayına yeni girdim. Her maddenin bir frekans değeri olduğunu biliyorsak. Lakin bazı altın gibi metallerin birden farklı frekansı olabiliyormuş, ayarı, maden damarı vs özelliklerine göre.
Yaşam enerjisi isimli bir kitap var bende, insanın sinirli iken, abdestli ve değilken vs gibi insan frekanslarını bilimsel incelemişler, sonuçlar enterasan. Bin sene önce frekans bilinmiyordu, çubuklarin yakaladığı frekanslarda yapışıp, ustanın tecrübesine göre bulunmak istenen bulunmaya çalışılıyordu. Sitede baktım bazı konular arasıa karışmış bilgiler var.
Frekanslı alan tarama tecrübesi ve bilimsel araştırma yapanlarimiz mutlaka vardır, tecrübelerini aktarirlarsa sevinirim.
Not: Yalan tarama diyecekler veya eline L çubuk dahi almayıp boş işler diyecekler hemen atlamasa sevinirim
)