Gerçek işaretler

Mushap

Editör
Bu güzel konunun devamını getiremedik böyle bitmesin ustalarım

mayhem

Co Admin
Co Admin
Her yerde reklam yapiyorsun sandalci :)

sandalci14

Operatör
o değilde bunu ben çektim . 2 katlı mağaraya bakmaya giderken 40-50 metre mesafeden 'tuhaf bi kaya' diye çekip geçtim.laptopta 1 yıla yakın durdu görmedim.tesadüf gördüğümde sanki ilk kez gördüm gibi ''bu ne yavv'' dedim.bu resimle o kayanın alakası bile yok gibiydi.şimdi gitsem zor bulurum

mayhem

Co Admin
Co Admin
Ben gitdim durmuyor yer zaten dagitmislar. ;)

DERVİSOGLU

Yeni Üye
Yılan işareti çok çelişkilidir iyi incelenmelidir yaptığı her hareket farklı anlamlar içerir mesela yılan sadece kayanın üzerine çöreklenmiş yatıyor başka işaret yoksa mal o yılanın altındadır.Yılan kayanın üzerinde iki büklüm olmuş ve ileri bakıyorsa mal iki yerde vardır.Baktığı yönde incelenmelidir.Yılanın ağzı açıksa veya delik varsa mal arkasında aranmalı.Yılan dere içindeyse giriş dere suyuna yakın yerde aranmalı.Yılanın dili dışarıdaysa, sırtındada pulları varsa mal tuzaklı demektir.Yılanın ağzı açık ve dili dışarıda ise tehlike işaretidir.Malın üzerine zehir dökülmüştür yani çıplak elle dokunmayın.Mal ise kayanın kendisindedir.Kayayı yoklayın boşluk sesi gelen yeri araştırın..Yılan işaretlerinde değişik veya farklı yönler varsa bu kesin gömü ile birlikte mezarı da temsil eder. Bu alanda mezar ve içerisinde mal var anlamına gelir.
Not alındı tşkler ?

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Konu sahibi deli kardeşimize ustamıza böyle bir konuyu düşünüp açtığı için çok teşekkür ederim. ? Benim gözümden kaçmış yeni farkettim. Konuyu canlılık katmak adına Tavuk ve Civciv severleri ortaya alalım inşaallah ?

sandalci14

Operatör
çok zula bir yerdi 6 ay çalış kimse görmez 2 haneli bir köy var 2 side amcaoğulları benim arkadaşlar oralara geleni bilirler kim dağıtmış ustam. altta başka yerlerde eşelemişler biyerleri

sandalci14

Operatör
o değilde o resmin alt taraflarının videolarını buldum bide yakınlarda gökçetaş diye biköy var ordada dehşet yerler var video çok karışıkformatta.sanırsam dijital makinayla çekilmiş becerebilirsem ararara yüklerim.