Ağa tavuğu attım tek tavuk peşinde 3 civciv kabartma bunlar tavuğun biraz önünde × yada + var ama onun çoban işi olup olmadığı şaibeliHane nereyedor tavuk ?
Ağa tavuğu attım tek tavuk peşinde 3 civciv kabartma bunlar tavuğun biraz önünde × yada + var ama onun çoban işi olup olmadığı şaibeliHane nereyedor tavuk ?
gönülerinindi öceki sayfada kaldı)Hane nereyedor tavuk ğŸ”
Bunda müjde yok ? işareti ıslat kurumaya yakın çekim yap yönleride yaz bakalım inşallah nasip işi beli olmazŞimdi diyeceksiniz taş seyyar onu hiç demeyin 😊 Bölge bakir yavaş yavaş duyulmaya başlanınca Kepçe ile işaret sökülüyor arkadaşın bahçesine taşınıyor. Yeri yurdu duruş şekli belli. Nasip olursa ilgilenmeyi düşünüyoruz ilerliyen zamanlarda lâkin bu andırın müjdesi tavuğun neresindedir ustalar bi gelsin hele 😊
Eyvallah ustam gidince aynen uyguluycam. Tavuğun hemen sırtının üstünde bi kabarıklık var elemanlara demedim ama ora biraz şüpheli geldi. Ana malzemesi derindemi olur ? Mesafe uzunmu olur kısamı ? Kaç yerde malı olur ? Çözen ustamız yokmuki burda. Kamhi Leonard ustaya bi danışalım bakalımBunda müjde yok ? işareti ıslat kurumaya yakın çekim yap yönleride yaz bakalım inşallah nasip işi beli olmaz
Kabarıklığı geç hesap işi yeterki orjinal yeri ve duruşu bilinsin araziye hakim biri olsun çözeriz inşallahEyvallah ustam gidince aynen uyguluycam. Tavuğun hemen sırtının üstünde bi kabarıklık var elemanlara demedim ama ora biraz şüpheli geldi. Ana malzemesi derindemi olur ? Mesafe uzunmu olur kısamı ? Kaç yerde malı olur ? Çözen ustamız yokmuki burda. @Kamhi Leonard ustaya bi danışalım bakalım
Bölge doğu gidip gitmeme konusunda tereddütteyim kars vegas zengin ama sıkıntılı oluyor ? Eyvallah ustamKabarıklığı geç hesap işi yeterki orjinal yeri ve duruşu bilinsin araziye hakim biri olsun çözeriz inşallah