İmage foto duzenleme programi ile yer alti goruntulemek mumkunmudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Mithra_

🇹🇷 M¡₺ŕ@ 🇹🇷
Moderatör
Arkadaslar sorum su.fotograf programlar yada fotoshop programlari ile yeraltini belirlemek mumkun mu.bunun hakkinda bi vatandasla tartistim.hayir dedikce evet dedi.fikrinizi almak istedim.elemanin yolladigi resimler bunlar.
soruna cevap: mümkün değil
şimdi eklediğin fotoğraflarda görülen google earth ya da benzeri programlardan alınmış ekran görüntüleri
bu görüntüleri bahsettiğin programla açınca yeraltını görüntülemenin mümkün olduğu iddaa ediliyor
yani yine geldik uydudan yeraltı görüntülenebilir mi muhabbetine
bu konu artık ifşa olduğu için farklı aksiyonlarla cilalayıp servis ediyorlar belli ki
inanmayın kanmayın paranızı kaptırmayın diyorum

yolcu_37

Member
Beyler hortlayan bise yok
.merak edip soruldu sadece
Ayrica konu sizi alakadar etmiyorsa okuyun gecin.hala diyorum bu konular acildi mi nu sayfada alayvi konusmalar yada kucumsemeler var.lutfen vazgecin bu olaydan.yorum.varsa lutfen yapin yoksa okuyup es gecin

mucit

Süper Moderatör
Süper Moderatör
artık bu konularla alakalı konu açan olursa konuyu ilk okuduğumda kapatacam arkadaşlar konu sahibi birden fazla olumsuz yorum almışsın zaten uydu işi gerçek bile olsa dolandıcılığı çok olduğu için her yönden zararlı olan bi konu bu tip konular açmayın açarsanızda kanıtları ile desdeklenmiş olsun konuyu kapatıyorum tartışma konusu olmasın diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...