Emir426842
Member
Kaya usta evet resimde gorundugu gibi sonundaki kaya bloguda gorunuyoSona gelen yerin zemini toprakmı, uçtaki aşağı giden yere varılıyormu.
Kaya usta evet resimde gorundugu gibi sonundaki kaya bloguda gorunuyoSona gelen yerin zemini toprakmı, uçtaki aşağı giden yere varılıyormu.
3.50..4000.civarı takip edersen 3000.bine bulursan temiz yarar. Tek para sc, 40,45cm,,denari gibi gümüş leri. 30,35cm net alırsın azami 27.lik başlıkla 70,80,cm,toplu malzemeyi bulur. Net.Fiyatlari ney ustam kac santime kadar aliyo
Orası çok şüpheli fazla geniş yer arama, küçük bir yerden derine gitmesi lazım. Bence iyice bak orayaKaya usta evet resimde gorundugu gibi sonundaki kaya bloguda gorunuyo
Eyvallah usta3.50..4000.civarı takip edersen 3000.bine bulursan temiz yarar. Tek para sc, 40,45cm,,denari gibi gümüş leri. 30,35cm net alırsın azami 27.lik başlıkla 70,80,cm,toplu malzemeyi bulur. Net.
Gittigimde tekrardan gozden geciririm ustaOrası çok şüpheli fazla geniş yer arama, küçük bir yerden derine gitmesi lazım. Bence iyice bak oraya
İyice incele, hemen girileceğini sanma, oldukça ağır işcilik gerekir. Bol şans.Gittigimde tekrardan gozden geciririm usta
Tamam makine aldığında benim cizdiğim yere bir bak boşlukl vercek mi bakalım. birde merdivenden çık etrafın fotosunu çek yanı merdıvenın başında dur karsında ne var oraya dogru çekUsta acaba yanlismi yazdim diye dunku yazdiklarima baktim ben cubuk kullanmiyorum cubukta tutamam anlamam yani ha 3.4 tane cubuk tutan arkadaslar var onlara baktirdim cubuklarada fazla guvenmem cubuklarada calistim fiyoska benim dedigim kayanin ustunde bi islem goremedim kesme gibi kapama gibi ha yine ALLAH razi olsun
Tamam makine aldığında benim cizdiğim yere bir bak boşlukl vercek mi bakalım. birde merdivenden çık etrafın fotosunu çek yanı merdıvenın başında dur karsında ne var oraya dogru çek
Ekli dosyayı görüntüle 292708merdivenin ustunden cekilmis bi kare karsidaki kayanin bitimi assagisi ucurum
Ekli dosyayı görüntüle 292709merdiveni ciktin karsidaki kaya nin yuzunde 4.5 tane hac var hacin altinda yerde daginik 4.5 tane oyma var karsidaki kayanin arkasi ucurum sag taraftaki kayanin bitimi ucurum