Ustam iş çubukta mı çubukçuda mı???Magnezyum çubuğu kullanma şansım oldu. Sağolsun sitede değer verdiğim sevdiğim saydığım bir kardeşim hediye etmişti. Kesinlikle hiç bir artısı yok.
Paladiyumu unutmuşsun müdür...ironmanvanadyum, germanyum, duraluminyum (AlCu4PbMgMn), platinyum, zirkonyum.... madenlerinide es geçmeyelim :322:
Ustam araziye çıkıp 5 10 cm deki ufak tefek objeleri toplamak başarı sayılıyorsa eyvallah derim. inanın iyi bir çubuk ustası herhangi bir çubukla magnezyumun yaptığını hayli hayli yapar. Mesele özel alışımla alakalı değil çubuktaki enerji seviyesi yükseltilmiş olabilir onun dışında neye göre hangi hesaba göre hangi fizik kurallarına göre özel alışım. Araziye çıkıp ufak parçalar tespit edib bunu video çekip başarıymış gibi gösteren onlarca usta var. Bizim insanımız nasılsa saf iyi niyetli hemen tuzağa düşer. Vaybe der şu usta neler buluyormuş neler başarıyormuş deyip akabinde çubuk siparişini veriri.Aliömer , degerli ustam, magnezyum cubugun adi. Fakay bir alasimdir. İçinde berilyum, zirkonyum vb maddeler vardir. Bu oran sırdır. Piyasada adi magnezyum olan cok çubuk var. Ben argesi olan bir guruptayim ve sonuclar cok iyidir. Maalesef arge gurubunun gelistiedigi yöntemler disari kapalıdır. Cok iyi ustalar bu çubuğu denemis ve cok beğenmislerdir. Özel olarak yaptirilmis ve yurt disindan getirtilmistir.
Lütfen her magnezyum cubugu ayni gormeyin. Ben cubukculardan almadım. Kendi gurubumuz yaptirdi. Saygilarimla
Ustam iyi bir çubuk ustası eline alacağı her hangi bir çubuğun ne kadar etkili olduğunu bilir. Dolaysıyla hangi çubukla başarı elde edebileceğini seçer. işin sırına vakıf olmayan birinin eline en iyi çubuğu verin yinede sonuç alamaz.Ustam iş çubukta mı çubukçuda mı???
Bu marka iyi diye duydum ama kullanmadım. Uzman karot diye arattır orada her çeşit var. Kurumsal firma sıkıntı yaşarsan muhatabın var en azındanUstam bauma nasıldır bilgin varmı
Akfil nasıl bir firmadırBu marka iyi diye duydum ama kullanmadım. Uzman karot diye arattır orada her çeşit var. Kurumsal firma sıkıntı yaşarsan muhatabın var en azından
Bauma kırıcı delici 10.5 kg 3500 lira ne dersinBu marka iyi diye duydum ama kullanmadım. Uzman karot diye arattır orada her çeşit var. Kurumsal firma sıkıntı yaşarsan muhatabın var en azından