kaynak kardeşim bende araştırarak ilerliyorum, sağolsun yürekli bir ustamiz denemiş faydasını görmüş ve herkes öğrensin diye paylasmis, şimdiden 2 harddisk içindeki cd ve 50 kuruş boyunda 10-15 adet neodyum mıknatıs hazırlayın, birde elinizde ne olduğu önemli olmasada yinede işe yarar çubuk bulundurun, ben denemeyi yaptıktan sonra sizlerle paylaşacam inşallah, alan taramada son nokta belkide, kimine 100-200-500 mt den bile yön vereceğine inanıyorum, uzerine altin birakinca altin, gumus bakir bronz, boşluk için bos plastik ne birakirsan ona yon veriyor hemde, yeterki vücut enerjiniz yerinde olsun, Aliömer ustanın sisteminin değişik bir versiyonu, ne dedektör lazım, nede cincikli boncuklu çubuk lazım, sadece sistemi kullanacak adam gibi adam lazım, sonrası birde sizlerden dua lazım, birde sabırla beklemek lazım. Yoksa memlekette beynamus ve taklaci eksilmez, iyiler varoldukca Yalancının mumu yatsiyi bile görmez, ortalık klavye delikanlilarindan geçilmez olmuş, canlı canlı kucaklayabilsek bunları, kemiklerini haşırt huşurt kırmak lazimda, bu Deccal döllerini bitiremeyiz ne yazıkki.
GERMO
Harikasın dostum beni bir dertten kurtardın bu yazdığın bilgiler tam benlik oldu
YASAL UYARI VE BİLGİLENDİRME
Türkiye Cumhuriyeti mevzuatı kapsamında define arama faaliyetleri; 2863 sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu, Define Arama Yönetmeliği ve ilgili diğer mevzuat hükümlerine tabidir.
Define araması yapılabilmesi için ilgili mevzuatta öngörülen şartların yerine getirilmesi ve yetkili makamlardan gerekli izin ve ruhsatların alınması zorunludur. İzinsiz define araştırması ile kültür varlığı bulmak amacıyla gerçekleştirilen izinsiz kazı veya sondaj faaliyetleri kanunen suç teşkil edebilir ve cezai yaptırımlara tabidir.
Sit alanları, korunması gerekli kültür ve tabiat varlıklarının bulunduğu alanlar, mezarlıklar ve mevzuatla koruma altına alınmış diğer bölgelerde gerçekleştirilecek faaliyetlerde ilgili kanun, yönetmelik ve yetkili kamu kurumlarının kararlarına kesinlikle uyulmalıdır.
Bu internet sitesi; izinsiz define aramayı, kaçak kazıyı, tarihi veya kültürel varlıklara zarar verilmesini, kültür varlıklarının izinsiz olarak aranmasını, çıkarılmasını, taşınmasını veya ticaretini teşvik etmez, özendirmez ve bu tür faaliyetlere yönlendirme amacı taşımaz.
Site içerisinde kullanıcılar, üyeler veya üçüncü kişiler tarafından paylaşılan yorum, görüş, fotoğraf, video, arazi yorumu, işaret değerlendirmesi, yöntem, tavsiye ve benzeri içerikler paylaşımı yapan kişinin kendi görüş ve sorumluluğundadır. Bu tür içerikler site yönetiminin görüşü, önerisi, onayı veya herhangi bir faaliyete yönelik teşviki olarak değerlendirilemez.
Kullanıcılar, gerçekleştirecekleri her türlü araştırma ve arazi faaliyetinden önce yürürlükteki mevzuatı kontrol etmek, gerekli izinleri almak ve ilgili kamu kurumlarının talimatlarına uygun hareket etmekle yükümlüdür.