ne güzel bir test sahası arkadaşım...kafasına çaksana cubukları..valla ustam assuvanın eski cihazlarını incelemiştim kullanmadım yalan yok ama kafama yatmadı teknolojisi
halbuki adamlara o kadar yakınım ki bir çay içimi mesafede o kadar yani
üstteki mesajımı yazmadan evvel o düzeltme yaptığınız mesajdaki modelin videosuna baktım
eleman araba içinde araba hareket halinde çekim yapıyorlardı yalan yok yine mi dedim ve orada kapattım
o yüzden fiyatına bile bakmadım
şimdi sizin samimi mesajınıza istinaden tekrar inceleyeceğim
belgeli yerimiz var 800 metrekare alan içerisinde istanbuldaysanız buyrun beraber tespite gidelim sakıncası yoksa
burası da 5-7 metre derinlikte mahsen
Ustam dünyada bu kadar define meraklısı varken gelecek para zaten gömeceğimiz malı hayli hayli karşılayacaktır. Tabi yine godomanlardan vatandaşa fırsat kalmaya bilir kahkaha@dadas_25 define turizm yani, olabilir biraz risk var amakahkaha, bütün mali kaptirirsan son maldanda olursun sonra (aklini kaybetme)
bak ayni anda ayni seyleri yazmisiz dadas_25Tabi yine godomanlardan vatandaşa fırsat kalmaya bilir
sefer ustam elimdekiler suan kafi rabbim herkezi. gönlüne göre versin.kusursuz cihaz cubuk şakül gpr yoktur.%100 değildirler %0 değildirler.sadece kullanım hatası vardır.eb basit sistemle bile inceliklerini bilirsen işini çözersin