kesinlikle peki o cihazın doğru söylediğini berden bilcez.cok sukur kırık dökük bir pulsem var.gerek kaldımı onu kullanıyorum.cubuk ve cihaz birbşrini tammlar bu çalışma sekli en güzelidir..güvenebileceğin bir alan daraltma sistemin yoksa cihazlarlada işin cok zor..nekadr kalıteli olursa olsun..Mhmt82 ama ustad cihazka teyit etmek, cihazla bir kontrol etmek gerekmezmi, mutlaka iki turlu tespit yapilmali degilmi
sefer ustam.olur olur ustada olursun.sadece bu işi severek yapacaksın bulduğuna kannat getireceksin.bulamadınmı pes etmeyeceksin.vardir bir sebebi diyeceksin.ama çalışacaksın çalışacaksın.kendi hatanı jebdin yakalayacaksınki gelişesin...Mhmt82, ah ustam ah niye bu kadar uzaktasin, biraz daha yakın olsan nolurdu, saglam adamsin tecrube cok, mskine tamam, ama benden ancak cirak olur
mala yı bulamayanda var be ustam._Mithra_ benim gördüklerimi sen görseydin teknolojiyi görürdün mala ne?? mala benim gördüğümün yanında çöp tenekesi
proton derken ustam elic mi yoksa. ne.2. El de daha ucuza mal edebilirsiniz mala detektör de o kadar değil net fiyatlarına inanmayın üstadım, proton millet dalga geçiyor ama benim favori cihazım mala dan ben bir şey anlamıyorum görüntülerine bakınca ismi gibi geliyor bana😂 ama anlayan yorumluyor o benim uzmanlık alanım değil...hangi cihazı iyi kullanıyorsanız sahada o sizin için iyidir..cihazın fiyatı arttıkça iyi olacak diye bir şey söz konusu değil...size sadece proton ile tespit ettiğim bir mahzen girişini göstereyim içiniz ısınsın bu soğukta
Ekli dosyayı görüntüle 229530
Üstadım merhaba, mesajınıza biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Tabi ki burasını böyle bulmadık üzeri tamamen kapalıydı onun da resimleri var. bu size gönderdiğim fotoğraf 10. aya ait şahıs yeri, işlemler ara ara olmak kaydı ile yaklaşık 2 ayı aldı sadece bu hale gelmesi. Bölge çok yağış alan bir bölge olması nedeniyle ya da sürekli su basması nedeniyle kayalarda yosunlaşma olabilir doğrudur. Ben biraz ağırkanlı birisiyim yavaş ve sakin olmam ondandır. Acele işe şeytan karışır veya içine şeytan girmişler karışır bilmem anlatabildim mi@Moneyman arkadaşım sormak istediğim şey burayı bu şekildemi yani üstü acıkmı buldunuz.yok çalışmışsanız eğer açmak için niye uzun bir süre beklendi.yeni açılan toprak katmanında buşekilde yosunlaşmaya denk gelmedim..