Mal bulanındır
BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Iııı olmadı
Peki sizce ne malı? Üzerindeki yazıları okusaydım çıkarırdım ne malı olduğunu. Vehayut hangi yıllara ait? Eğer bunu da çıkarırsam alanda ki faaliyetleri veya savaşları bulup nerde üretildiğini çözebilirimİlginç eminim sende araştırdın görür görmez yazdım mermi olduğunu . Yanlız şöyle bir durum var bak kovanı tutması için kanal ve çıkıntılar var buda ben mermiyim diyor . Farklı ne olabilir benim aklıma bir şey gelmiyor bazı silahlar bastığın zaman tetiğe tek değilde en az 5 tane sallar tek tek atan nadirdir aklıma bir bu geldi arkadaşlarda fikirlerini yazar görünce .
buldugun yeri ceksen nemi farkeder hani sana 50.000 veren varya orayı ogrenmek icin belki onun aradıgı görulur.peki bende sana şöyle sorayım bu mermiye bakarak o adamın sana neden para teklif ettiği burdaki afkadaslar nerden bilsin.oyuzden belki gozden kacan bısey belki vardır .bu sana kalkış nişey amacım yardımcı olmak arkadasımBulduğum yeri çeksem ne fayda edebilir?kilise yeri değil mezar yeri hiç değil. Olsa olsa eski bir savaş alanı. Eğer bu kadar teklid edildiyse kesinlikle daha fazla kazanç mevcut olacaktır