Rastgele bulundugunu yukarda bir kac kez belirtmisMezari cubuklamo tespit ettiniz dedektorle mi?
amin cemil cümlemizealeyna ve aleyküm selam üstadım,harfiyyen dikkate alıcam inşaallah.rabbim önce sizlerin sonra burdaki herkesin sonrada bizlerin bahtını açık etsin,kazasız belasız işler nasip eylesin.amin
@BulursamKader25 ustam çubuk önerilerinden gümüş bizim buralarda yok bakır ve aleminyum buldum onuda bizim burda elektrikçiden aldım bakır 4 veya 5 mm içi dolu ama aleminyum 2 ml falan kalınlık onun içide dolu kaynak çubuğu kalınlığında birde kaynak teli var pirinç bulunmaz burda ustam özel mesaj kabul etmiyorsun buraya yazdım yeterlimi 3 çubuğum var
Cok guzel olmus kardasim.sevgili @BulursamKader25 ustam,rabbim emeklerinizi zayi etmesin dünya ahiret muradınızı versin söylediklerinizi harfiyyen yapmaya gayret ediyorum bunları buraya aktarıyorum ki sayenizde benim gibi olan kardeşlerimizde istifade etsin.hakkınızı helal ediniz..şimdi yaptıklarımı paylaşayım ve fikirlerinizi can kulağıyla dinleyip okuyup anlamaya çalışalım.
malzemeler:2 adet neodminyum mıknatıs,pinpon topu yada içi boşaltılmış ve ağzı silikonla kapatılmış keçeli kalem tüpü ve iki adet gümüş L çubuk.
Ekli dosyayı görüntüle 187492
mıknatıs monte edilmiş hali
Ekli dosyayı görüntüle 187498
pinpon topu ile tutuş şekli
Ekli dosyayı görüntüle 187499
çiftli tutuş şekli yandan
Ekli dosyayı görüntüle 187500
boş tüp ile tutuş şekli
sevgili ustam görüşleriniz nasıl acaba
Kardasim,BulursamKader25 ustam bende bi makina var rus malı birini toprağa gömüyorsun digeri elinde frekansla bişeyler yapıyo üzerinde oda değerli değersiz su falan yazıyo kullanamadık bu mak çubukları var biliyormusun mak. Bilmiyorum bu çubuklar prinçmi bakırmı nerden bileceğiz veya biliyormusun birde ustam pinpon topu ne işe yarıyor boşlukta anlatırmısın gereklimi yani