inanmıya bilirsiniz saygımız var zaten onemsız bır ıs gorunuyor ama telın donım ozellıklerını hesaba katarasak dıger 3d ıle donanımlarını telefonla kıyaslasak arada yazılım harıc fazla bır fark yok sensoru araştırdım 3d lerın 20 30 cm den demırı dedoktor modunda goruyor telde aynı mesafede goruyor demırı sensorlerde fark goremedım x y z v manyetık kodları topluyor bilgisayar ortamında manyetık kodlar programlar vasıtasıyla gunyuzune çıkıyor boşluk ne varsa anladığım sensor calısmasını dedoktor çalışmasından bır tutmamak lazım dıye düşünüyorum ha dedoktor gıbı sensor cekıyorsa yazılım sayesındedır sensorlerı gordum top yınetopu kadar bobını var bilmiyorum bu sıra ahlaksız ınsanlardan yuz yüze çok geldım kafam çorba gıbı karıştı uzerıme tonlarca yuk bındı adam var sozunu tutmaz degısık degısık mahluklar senı beğenmez sen onu begenbmezsın sen onu begenmezsın Allah goruyor dogruyuda yanlısıda o kuyu kazanların en hayırlısıdır doğru olalım da dık dağla bır gun gelır dümdüz olur cok kalleş ınsan var bu ıse gırenden berı sadece 1 arkadaşım har bı cıktı gerısı yaramaz ufak bır seyde senı satarlar harcarlar bu tıp ınsanlardan belınde sılah olacak yok yerden basıma ıs alacağım o ahlaksızlardan uzaklaştım kafam rahat yenı bu ıse baslıyanlar tuttuğunu koparan sozunu tutan kısılerle ıs yapsınlar kıvırtan kokak kısılerden uzak dursunlar harcanırlar zamanları heba olur gıderBen bu programlara inanmıyorum telefonlarda ki
Son düzenleme: