ehhh işte bi parmak bal çalmış o kadar,adamın karnı doymamışki.sator usta sistemle ilgili bilgi vermiş alt yapın yoksa anlamakta biraz zorlanırsın
1 sene çok araştırmaya çalıştım SATOR usta çözmüştür çözememiştir onu bilemem ama ben çözemedim sevmediğimden matematiği almıyor kafam ama bu sayılar gerçek , ta mısırlılara kadar uzanan bir matematik , eskilerde şuan ki teknoloji olmadığı için matematiği astrolojiyi yıldızları güneşi ayı yönleri kullanarak standart bir sistem oluşturmuşlar bilene göre çok basit ama bilmeyen için karmançorman bişey
bu şifreleri çözüpte bu paraları b uradan ne ben alabilirim,nede ... .çünkü bu paralar az uz birşeyler değildir.yedirmezler gibime geliyor.elde edemeyeceğim bir şey hakkına birsürü bilgim olsa ne yazar.herkezzzzzzzzz nasibini yer.Deneme yanılma payı karı ve zararı benim düşünmem gereken kısmı size ne lazım onu yazın.
(size ne lazım onu yazın ) diye yazdınız ustam,saygımız sonsuz.ondan sonrada hezeyan falan dediniz ya olmadı ustam.bence tabiki.böyle satır aralarındada olsa bilgili büyüklerimizden,kardeşlerimizden birşeyler çalmaya çalışıyoruz.bence olmadı be ustam ben şahsen üzüldüm.Deneme yanılma payı karı ve zararı benim düşünmem gereken kısmı size ne lazım onu yazın.
Hoş ve güzel, evet tüm işaretler bir geometrik hesap üzerine yapılır. Verdiğin örnekler ve daha niceleri. Lakin bunu bilmek, elindeki işareti önce örnek cözüm anahtarına yerleştirmek gerek mezmi? Kiii bu gibi çözüm kilit anahtarları binlerce. Bu sistemi araştırmam uzun yıllar aldı henüz gittiğim yol arpa boyu. Bu anahtarlar genelde Mosonluk tarihinden sonra çok yayılmış bir çoğu ne alaka desede. Yani kardeş demem oki varsa bildiğin sadece çözüm odaklı söylersen kimse seni tekmele mez. Bu arada ben bilgin yok demiyorum iyi yoldasın en azından.Bildiklerimi yazmaktan hiç çekinmedim anlayacak kapasiteniz varsa sorgulamadan evvel bi kulak verin.
Çözün bunları çözdüğünüz gün alt yapınız hazır demektir üst yapınızın masrafları benden.
Herkesin herşeyi bilmesine gerek yok bildiğinizi zannedip galeyan yaratma çabanız çaresizlik örneğidir.
Karaladığınız bilgileri açıklamakla mükellefsiniz buyurun meydan sizin suç sizde değil bizde faydalanın nimetten dedik siz tekmelemeyi seçtiniz.
![]()