Hocam bana kullanisini bir abimiz ogretti fakat altina gumuse felande ayri tepki veriyor dediler mesela birisinin sabit kalip otekinin bir tarafa yatmasi gbiBoşluk uzmanıdır bilen biri gostermesse zor çalışırsın mesela ikisi bir boşluğa döner seni oraya götürür ustune geldiğinde x çarpı vurur boşluktan çıktığında çubuklar geri açılır arkaya geri açılım sayesinde alttaki yerin ne ölçüde olduğunu bilirsiniz daha böyle benzer ölçü ve verdiği tesbitler vardır bunları bilmen için de tecrübe gerektirir kapalı olan mezar sanduka oda mahsen gibi yerleri bulur bu saydim yerler hava almışsa yada görünmez çatlak varsa bulamazsın görmez L çubuklar para bulmaz bunuda hatırlatayım
Sol eldeki sabit sağ eldeki çubuk tam sol yaparsa bu tepki altın olduğunu işaret eder tam tersi olursa yani sağ eldeki çubuk sabit sol eldeki çubuk tam sağ yaparsa buda gümüşe verdiği tepkidir ustam pirinç çubukların vermiş olduğu te3pkiler bu şekildedirHocam bana kullanisini bir abimiz ogretti fakat altina gumuse felande ayri tepki veriyor dediler mesela birisinin sabit kalip otekinin bir tarafa yatmasi gbi
Teşekkür ederm hocam bu tekpilerden sonra ustune geldimi yine x oluyor demeSol eldeki sabit sağ eldeki çubuk tam sol yaparsa bu tepki altın olduğunu işaret eder tam tersi olursa yani sağ eldeki çubuk sabit sol eldeki çubuk tam sağ yaparsa buda gümüşe verdiği tepkidir ustam pirinç çubukların vermiş olduğu te3pkiler bu şekildedir