szihoprenic
Bilgili Üye
@ZİKRULLAH ustam, en başta ustalarım yazmıştı, bakır sülfat sistemi % yüz kesin olmayabilir diye, inanki çubuklar çok güzel seri olarak yön vermesine rağmen, hala aklım almadı bu kadar 25 yerden kesin aldığım işaretler bu kadar yöntem, @ZİKRULLAH ustam yani sorun bende değilmi diyorsunuz, bu yerler hakkında düşüncem ya gerçekten mineralli hepsi, yada yanıltıcı sinyallerden oluşan sapma olayı, işte @ZİKRULLAH ustamın kardeşimin yöntemi ile her ibadetimizde hayr olacaksa olsun dediklerimiz olur inşallah, yoksa Rabbim hayırsız şerli olanı bizlerden uzak eylesin, 5 aydir nette butun sitelerde, bu bir aydır burda o kadar mücadele ettim, kimileri yanlış anlasada, canlari sagolsun, ben öğrenmek için mücadele ettim, bizi yaratan bizi yoktan vareden dualarimizin karşılığını nasip edeceği zamanida bilir, Rabbim hepinizin gonlunuzden geçen hayrlı olanı nasip etsin inşallah.Ah ustam ah ,
Harddisk plakları manyetik alana çok duyarlıdır manyetik alana çok duyarlı olması arazide çok tehlikeli yanıltıcı bilgi toplama demektir.Hiçbir radyestezi uzmanı önermiyor ayrıca saf pirinç diğer mesajlarda anlattığım şekilde öneriliyor.Bize çok duyarlı lazım değil istikrarlı lazım oda saf gerçek pirinç.
Şahsi görüşüm saygı duyarım.
Ustam Rusyada ki çalışmalar ve çalışmalarim bu anlattığınız ile çok zıt saf derken piyasada bu maddelerin haricinde çok madde konuluyor o yüzden öyle söylüyorumUstam pirinç saf bir metal değil bakır çinko vb metallerin alaşımında elde edilir. Zincirleme reaksiyon gösterir arazide kendisine en yakın olana yönelir. Ayrıca eski dövülmüş demire çok duyarlıdır. Diyamanyetik metallerin yaymış olduğu enerji halkalrında takılı kalır. Bu tür metalleri noktalayamaz. Harddisk plakaları manyetiği duyarlı olabilmesi için mıknatısa ihtiyaç duyar fakat biz burada mıknatıs kullanmadığımız için fazlaca bir etki edeceğini düşünmüyorum. Benimkisi sadece bir öneri dikkate alınır alınmaz ayrı bir konu. Çünkü şakül kullanımı konusunda pek bir tecrübem olduğu söylenmez.
Mürşidi Kamil diyorsun ustamMEVLAM GÖRELİM NEYLER, NEYLERSE GÜZEL EYLER
Hakk şerleri hayreyler,
Zannetme ki gayreyler,
Arif anı seyreyler,
Mevlâ görelim neyler,
Neylerse güzel eyler.
Sen Hakk’a tevekkül kıl,
Teslim ol rahat bul,
Her işine râzı ol,
Mevlâ görelim neyler,
Neylerse güzel eyler.
Deme niçin şu şöyle,
Yerindedir ol öyle,
Bak sonunu seyreyle,
Mevlâ görelim neyler,
Neylerse güzel eyler.
Her işleri fâyıktır.
Birbirine lâyıktır.
Neylerse muvafıktır.
Mevlâ görelim neyler,
Neylerse güzel eyler.
Bir işi murad etme,
Olduysa inad etme,
Hakk’tandır o, reddetme,
Mevlâ görelim neyler,
Neylerse güzel eyler.
Hiç kimseye hor bakma
İncitme gönül yıkma,
Sen nefsine yan çıkma,
Mevlâ görelim neyler,
Neylerse güzel eyler.
Bil elsine-i halk-ı
Aklâm-ı Hak ey Hakkı
Öğren edeb-i hulk-i
Mevlâ görelim neyler.
Neylerse güzel eyler.
Erzurumlu İbrahim Hakkı Hz:
ZİKRULLAH evet bir mursidim vardi el almak nasip oldu, 2 sene once hakkin rahmetine kavustu. Benden cok sey eksildi. Konu bu degil ya neyseMürşidi Kamil diyorsun ustam
Biliyorum zatı tanıyorum ihvan ustamDenizlili Haci Ahmet Pakel hazretleri degerini bilemedik maalesef ben unuversitede materyalisttim ama yeterince pisemedik