Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sef_er

Operatör
mayhem ustam sen ne yaparsin bilmem bu konu daha cook gider, benim bu kardeslerimle muhabbetim var, define bahane sohbet şahane ustad

ZİKRULLAH

Engellendi
@ZİKRULLAH ustam bence uretime gecilsin fiyatı düşük olsun, az kar olsun, cunku ben elektronik ten anlamam, koylu kardes ne yapsin, bence seri uretim olursa fiyat duser, koruma altina alinir, yayginlasir, ne dusundun bilmiyorum ama bence baska yol yok, ama akilli bir kardeşimizsin bir bildigin vardir
Tamam madem şöyle yapalım elimizi taşın altına koyduk bir kere .Malzeme ve şemaları paylaşacağım yapamayanlar veya daha önce tecrübesi olmayanlar malzemeleri tedarik eder bana gönderir ben toplarım size geri gönderirim yanlız kargoya karışmam kahkaha

Para işine sokmayın beni.

szihoprenic

Bilgili Üye
Tamam madem şöyle yapalım elimizi taşın altına koyduk bir kere .Malzeme ve şemaları paylaşacağım yapamayanlar veya daha önce tecrübesi olmayanlar malzemeleri tedarik eder bana gönderir ben toplarım size geri gönderirim yanlız kargoya karışmam kahkaha

Para işine sokmayın beni.
ZİKRULLAH usta
Kullanım kolay mı makineyi elimize alınca far yemiş davsan gibi kalmıyalım :)

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH sagol kardesim nasil zaman ayiracan, yas kac, evli bekar misin kardesim

GERMO

Engellendi
Bizim insanımız çok cömert , saygılı , merhametli , ahlaklı dinine bağlı masum ve temiz.Ülkemizin şartlarıda belli ne kadar iyi var ise o kadar kötü de var bedava duyduğumuz zaman irkiliriz.Haklıyız haklı sebeplerimiz var.Ben o kötülerden değilim.Hakikattan öteye gitmem gidemem ol mahşeri hatırlar gireceğim mezarı hatırlar zulüm edemem hak yiyemem ah alamam hak biz ile biz hak ile yan gönül yan hak aşk ile.
ZİKRULLAH ustam yüreği gönlü güzel kardeşlerim, hep derim bende ne özellik olabilirki, yaptığımız ibadet lerde hayrlı olanı, imanlı olanı salih kul olmayı dileriz isteriz, sormak lazım ya Rabbi, başka yer mi kalmadı yaşamımızı sebeplere baglarken, bizleri burda bulusturmanin sebebi nedir Allahım, hak yolunda dogrulanmıyız, yoksa şerle yogrulup egrilenmiyiz, inşallah hep iyi salih bir kul olalım dileklerimle, iyi geceler diliyorum hepinize saygılar sevgiler sunarım.

sef_er

Operatör
Maşallah Allah anali babalı buyutsun, bahtlari iyi olsun yas soylemedin

sef_er

Operatör
Maşallah orta yaş, benim 47, diğer kardes lerde yazsa azıcık tanısak

GERMO

Engellendi
2 çocuk var ustam ellerinizden öper.Ekibim var çalışsınlar maksat hizmet.
ZİKRULLAH ustam tüm evlatları Rabbim hem bizlere hem kendine layık olan imanlı ve salih evlat ve kullardan eylesin,
ustam yakın olsaydı hastam olmasaydı, yılların diplomalı elektrik bilgisi, muhasebecisi, 7 yıl 4 yıldızlı otel Müdürlüğü, yani yaratanın özellik kattığı yetenekle ücretsiz koşarak gelirdim bende, maksat Yardımlaşma olunca, inşallah Rabbim güç kuvvet verir sizlere.

ZİKRULLAH

Engellendi
@ZİKRULLAH ustam tüm evlatları Rabbim hem bizlere hem kendine layık olan imanlı ve salih evlat ve kullardan eylesin,
ustam yakın olsaydı hastam olmasaydı, yılların diplomalı elektrik bilgisi, muhasebecisi, 7 yıl 4 yıldızlı otel Müdürlüğü, yani yaratanın özellik kattığı yetenekle ücretsiz koşarak gelirdim bende, maksat Yardımlaşma olunca, inşallah Rabbim güç kuvvet verir sizlere.
Ustam sıkıntılarını atlat her zaman beklerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...