Tamam madem şöyle yapalım elimizi taşın altına koyduk bir kere .Malzeme ve şemaları paylaşacağım yapamayanlar veya daha önce tecrübesi olmayanlar malzemeleri tedarik eder bana gönderir ben toplarım size geri gönderirim yanlız kargoya karışmam kahkaha@ZİKRULLAH ustam bence uretime gecilsin fiyatı düşük olsun, az kar olsun, cunku ben elektronik ten anlamam, koylu kardes ne yapsin, bence seri uretim olursa fiyat duser, koruma altina alinir, yayginlasir, ne dusundun bilmiyorum ama bence baska yol yok, ama akilli bir kardeşimizsin bir bildigin vardir
ZİKRULLAH ustaTamam madem şöyle yapalım elimizi taşın altına koyduk bir kere .Malzeme ve şemaları paylaşacağım yapamayanlar veya daha önce tecrübesi olmayanlar malzemeleri tedarik eder bana gönderir ben toplarım size geri gönderirim yanlız kargoya karışmam kahkaha
Para işine sokmayın beni.
Onu şöyle düşündüm detaylı kullanım videosu hazırlarım zaten meşhur olmuş herkes kullanım videosu çekiyor.
ZİKRULLAH ustam yüreği gönlü güzel kardeşlerim, hep derim bende ne özellik olabilirki, yaptığımız ibadet lerde hayrlı olanı, imanlı olanı salih kul olmayı dileriz isteriz, sormak lazım ya Rabbi, başka yer mi kalmadı yaşamımızı sebeplere baglarken, bizleri burda bulusturmanin sebebi nedir Allahım, hak yolunda dogrulanmıyız, yoksa şerle yogrulup egrilenmiyiz, inşallah hep iyi salih bir kul olalım dileklerimle, iyi geceler diliyorum hepinize saygılar sevgiler sunarım.Bizim insanımız çok cömert , saygılı , merhametli , ahlaklı dinine bağlı masum ve temiz.Ülkemizin şartlarıda belli ne kadar iyi var ise o kadar kötü de var bedava duyduğumuz zaman irkiliriz.Haklıyız haklı sebeplerimiz var.Ben o kötülerden değilim.Hakikattan öteye gitmem gidemem ol mahşeri hatırlar gireceğim mezarı hatırlar zulüm edemem hak yiyemem ah alamam hak biz ile biz hak ile yan gönül yan hak aşk ile.
36 ustamMaşallah Allah anali babalı buyutsun, bahtlari iyi olsun yas soylemedin
ZİKRULLAH ustam tüm evlatları Rabbim hem bizlere hem kendine layık olan imanlı ve salih evlat ve kullardan eylesin,2 çocuk var ustam ellerinizden öper.Ekibim var çalışsınlar maksat hizmet.
Ustam sıkıntılarını atlat her zaman beklerim.@ZİKRULLAH ustam tüm evlatları Rabbim hem bizlere hem kendine layık olan imanlı ve salih evlat ve kullardan eylesin,
ustam yakın olsaydı hastam olmasaydı, yılların diplomalı elektrik bilgisi, muhasebecisi, 7 yıl 4 yıldızlı otel Müdürlüğü, yani yaratanın özellik kattığı yetenekle ücretsiz koşarak gelirdim bende, maksat Yardımlaşma olunca, inşallah Rabbim güç kuvvet verir sizlere.