Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mayhem

Co Admin
Co Admin
Evet bir cok arkadasi konuda göremedim .dedim su şema bilgilendirme bir ciksin oyle fikir yorum gerekli usta takipteyiz bizde :)

GERMO

Engellendi
@kabakburgiba ve @mayhem ustalarım, inşallah güzel birşey ler olacağına inanıyorum, hayırlısı ile test bitimi @ZİKRULLAH ustam videoyu yayınlarda bizlerinde yüreği ve kafamiz rahatlar, gerçekten bu zamanda ben bunu buldum icat ettim yaptım hemde ücretsiz menfaatsiz karşılıksız projeyi herkesle paylaşıyorum diyecek bu zamanda kaç tane vatansever, içinde Allah cc korkusu olan kaç tane yiğit sevgi dolu insan bulunur bilemiyorum, ben kendisine dedim ben sana inanıyorum, simdi sizlerde dua ederek bekleyelim, en güzeli @ZİKRULLAH ustamı bekleyerek görmek hersey gönlünüzce ve gönlümüzce olur inşallah.

Kul dediğin bugün var, yarını yok olmaz arası,
Kimi yürekli cesur, kimi kir pas kömür karası,
Yogrulmuş hamuru, suyu temiz safsa mayası,
Değerli hemde kiymetlidir, fırında pişiren ustası

Son düzenleme:

sef_er

Operatör
GERMO ustam senin derin calisma icinde olman lazim degilmi, hayir beni bekleme kardes, ben bu kis vakti gelemem

GERMO

Engellendi
@GERMO ustam senin derin calisma icinde olman lazim degilmi, hayir beni bekleme kardes, ben bu kis vakti gelemem
@sef_er ustam, kış geldi macera hobi bitti, önce sağlık ustam, Nisana kadar uyku moduna girdik, evden camiye, camiden eve, hayırlısı ile Rabbimden tek dileğim, umre ve hac niyetini yerine getirdimmi, ben başka birşey istemiyorum.

Son düzenleme:

sef_er

Operatör
GERMO ustam senin derin calisma icinde olman lazim degilmi, hayir beni bekleme kardes, ben bu kis vakti gelemem beni bekleme kardes

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH anlattıgin hikayeyi münferit sanmistim, droneli anlatimindan sonra anladım, jeton dusmuyor cunku akil onaylamiyor, millet boşuna eşkıya gömüsu ariyor, vay milletin haline, o kadar vahim durumdayiz uyumaya devam, bazen soruyorum bizi kimler yönetiyor

sef_er

Operatör
szihoprenic aynen katiliyorum. GERMO yav otellerin sezonu kapatildi ama bu hobide sezon yok, millet çalisiyor masallah, senden güzel haberler bekliyoruz, ama sen hiç orali olmuyon kardes

sef_er

Operatör
GERMO peki ustam oyle olsun, buralari ılıman iklim tabi, dogrudur tabi

GERMO

Engellendi
sef_er ustam güzel kardeşim, düzgün bir cihaz yöntem sistem bulamadım, ZİKRULLAH ustam inşallah projesini bitirir, bizde belki yapabilirsek eğer, ara sıra bir kaç yer bakılır belki sadece yaza hazırlık niyetine, sende destek çıkmadın kardeşine, çaya buyur sefer gardaş,
:12::322:

R00T

Profesyonel
Co Admin
MaşaAllah konu 30. sahifede.Devamını düşünemiyorum.Demekki redyestezi bizim can damarımız gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...