Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH kardeş cok iyisin nasil oluyor anlamadım, su piyadada, su zamanda, fanustami yasadin, vallahi şaşiyorum sana, mumin kardesim herhalde merakli biriyim, ama hiç mantığa uymuyorsun, kalben sorun yok, ihvan kardeşim cok ilgincsin

ZİKRULLAH

Engellendi
@ZİKRULLAH kardeş cok iyisin nasil oluyor anlamadım, su piyadada, su zamanda, fanustami yasadin, vallahi şaşiyorum sana, mumin kardesim herhalde merakli biriyim, ama hiç mantığa uymuyorsun, kalben sorun yok, ihvan kardeşim cok ilgincsin
Abi buraya kaydolma sebebim surfer hakkında yanlış bilinenler idi bir konu açtım daha sonra forumu sevdim yazdım cevapladım tehdit yedim derken bağlandık iyiden iyiye.Keşke imkan olsada siz değerli insanlar ile biraraya gelsek nasip kısmet

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH her zaman gelebilirim, beni cagir yeter, muhendis eksper im, kendi şirket im var, bankalara çalışıyor uz

sef_er

Operatör
Biraraya gelmeyi cok isterim, nasip olur inşallah, bu kardeşlerle bezmi alemde yakinmiydik bilemedim

GERMO

Engellendi
@ZİKRULLAH kardeş cok iyisin nasil oluyor anlamadım, su piyadada, su zamanda, fanustami yasadin, vallahi şaşiyorum sana, mumin kardesim herhalde merakli biriyim, ama hiç mantığa uymuyorsun, kalben sorun yok, ihvan kardeşim cok ilgincsin
@sef_er ustam,
Kul dediğin nedirki, kimi varla kimi yok arası,
kimi nurlu aydınlık, kimi bürünmüş kömür karası,
yogrulmuşsa hamuru saf temizse suyu hem tası,
Değerli hemde kiymetlidir, fırında pişiren ustası,

Son düzenleme:

ZİKRULLAH

Engellendi
GERMO sef_er abilerim ben dinlenmeye çekiliyorum.Malum yarın aksiyon var güç kuvvet lazım.

Allaha emanat olunuz.

GERMO

Engellendi
@ZİKRULLAH ustam Rabbim güç kuvvet verir sizlere inşallah, ecmain kardesim, başarılar dilerim,

@sef_er @szihoprenic ustam ve diger ustalarımada iyi geceler mutlu nurlu yarınlar diliyorum.

szihoprenic

Bilgili Üye
GERMO usta
Öncelikle hastaniza acil sifalar dilerim.
Hayırli geceler abi allah rahatlık versin

kabakburgiba

Operatör
Konuyu neden kapatiyim :322: çay içicez daha bu şemayı ve diyer vidioyu pylşırsın Önce bizimle . İşe yrıyorsa zaten senden önce patenti alır dağıtımı beraber yaparız:D Konu senin şema senin sunuçta bir emek varsa saygı duyarız .Şimdi diyelim bu şemaları bu bilgiyi dağıtdın bu üyeye ne kadara çıkar kendisi yapabilirmi . Bu sayfadamı gördüm kartımı var bunu sizdenmi tehmin edicek üye kartını yada bir malzemesini kendisi yapamazmı .
mayhem ustam merhaba nasılsın iyimisin.şakül deyince ben kulakları zaten diktim.dikatli bi şekilde konuyu elimden geldiğince takip ediyorum.varsa bi yanlış hemen müdahale gelir zaten.hep beraber doğruyu buluruz.yazılım bi meydana çıksın o kısmınıda bi görelim.inşallah bu kardeşimizin faydası dokunur.belli ki bi sürü emek vermiş. beni düşündüren, eğer faydalı işe yarar birşey meydana gelirse @zikrullah kardeşimizin hakkını nasıl öderiz bilemiyorum.bizlere inşallah hakkını helal eder.Kul hakkı ,zor be ustam.bende elimden geldiğince şaküllle ilgili arada noksan gördüklerimi yazarım.şöyle harika birşey çıksın istiyorum ortaya.haydi hayırlısı.para,maddiyat işi yokya ben varım ustam.sevgi ve saygılarımla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...