Abi buraya kaydolma sebebim surfer hakkında yanlış bilinenler idi bir konu açtım daha sonra forumu sevdim yazdım cevapladım tehdit yedim derken bağlandık iyiden iyiye.Keşke imkan olsada siz değerli insanlar ile biraraya gelsek nasip kısmet@ZİKRULLAH kardeş cok iyisin nasil oluyor anlamadım, su piyadada, su zamanda, fanustami yasadin, vallahi şaşiyorum sana, mumin kardesim herhalde merakli biriyim, ama hiç mantığa uymuyorsun, kalben sorun yok, ihvan kardeşim cok ilgincsin
@sef_er ustam,@ZİKRULLAH kardeş cok iyisin nasil oluyor anlamadım, su piyadada, su zamanda, fanustami yasadin, vallahi şaşiyorum sana, mumin kardesim herhalde merakli biriyim, ama hiç mantığa uymuyorsun, kalben sorun yok, ihvan kardeşim cok ilgincsin
szihoprenic ustam teşekkür ederim, Allah cc razı olsun sizlerden.
mayhem ustam merhaba nasılsın iyimisin.şakül deyince ben kulakları zaten diktim.dikatli bi şekilde konuyu elimden geldiğince takip ediyorum.varsa bi yanlış hemen müdahale gelir zaten.hep beraber doğruyu buluruz.yazılım bi meydana çıksın o kısmınıda bi görelim.inşallah bu kardeşimizin faydası dokunur.belli ki bi sürü emek vermiş. beni düşündüren, eğer faydalı işe yarar birşey meydana gelirse @zikrullah kardeşimizin hakkını nasıl öderiz bilemiyorum.bizlere inşallah hakkını helal eder.Kul hakkı ,zor be ustam.bende elimden geldiğince şaküllle ilgili arada noksan gördüklerimi yazarım.şöyle harika birşey çıksın istiyorum ortaya.haydi hayırlısı.para,maddiyat işi yokya ben varım ustam.sevgi ve saygılarımla.Konuyu neden kapatiyim :322: çay içicez daha bu şemayı ve diyer vidioyu pylşırsın Önce bizimle . İşe yrıyorsa zaten senden önce patenti alır dağıtımı beraber yaparızKonu senin şema senin sunuçta bir emek varsa saygı duyarız .Şimdi diyelim bu şemaları bu bilgiyi dağıtdın bu üyeye ne kadara çıkar kendisi yapabilirmi . Bu sayfadamı gördüm kartımı var bunu sizdenmi tehmin edicek üye kartını yada bir malzemesini kendisi yapamazmı .