Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sef_er

Operatör
Müzeyle belki baglanti kurardık, eger Antalya da ise yanlış yapmış, keşke ....

sef_er

Operatör
Yani diyecek söz bulamiyorum, ayak üstü aceleyle yaziyorum, cok üzüldüm her acidan

sef_er

Operatör
kabakburgiba ustam yazacagini yazmis, ben tecrubeli degilim, ben usta degilim, ama bu kadar amatörce is olurmu eger dedigin gibiyse, Allah yardimcisi olsun

timur964

konularim
ince singapur zincire ağırlık yapsın diye yüzük küpe takın maksat ağırlık on numara sarkaç hemde altın:23:seyrek tepkimeleri

sef_er

Operatör
ZİKRULLAH antalyada olan veya olmayan ustalarda yardim iste, konuyu anlat kardesim, tabi durumu bilmiyorum, ama sıkıntılı zamanın yardım edelim, Antaltada isen bir ara, site yinetiminden yardim iste, yardim ederler, bende yardim ederim elimizden geldigi kadar

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Dostlar ustalar kaç saattir 36 sayfayı soluksuz okudum.. Kâh güldüm kah heycanlandım bayada meraklandım. Ama son sayfalar beni biraz ürküttü arkadaşa noldu ? Başına bi işmi geldi ? ALLAH korusun realden tanıyan bilen varmı yada adını soyadını bi araştırıp sahip çıkalım.

sef_er

Operatör
GERMO telepatik Matik arkadaşa ulasirsan soyle benimle baglati kursun burdaysa bi ziyaret edeyim nerdeyse ikiyiki aile gibiyiz dedik

GERMO

Engellendi
Dostlar ustalar kaç saattir 36 sayfayı soluksuz okudum.. Kâh güldüm kah heycanlandım bayada meraklandım. Ama son sayfalar beni biraz ürküttü arkadaşa noldu ? Başına bi işmi geldi ? ALLAH korusun realden tanıyan bilen varmı yada adını soyadını bi araştırıp sahip çıkalım.
@Gönül_Eri kardeşim, şu net alemi öyle bir alem olmuşki, ne ak ne kara belli, ne dost ne düşman belli, hep iyi olanlarda kolay kolay takilmaz şu net curcunasında, bir bakarsın çok güzel biri, maskesini çıkarsan, ya hayvandan aşağı, ya çakal, ya tilki, ya p.ç, ya Bukalemun, net alemi bir yana bizim sitemiz bir yana, burda yokmu binbir surat, bakiyorumda her türlü kurumdan var ha var, çılgını var haşarısı var, yaramaz bir çocuk zihniyetinde olan var, yabancı meraklılar, gözü kulağı büyük olanlarda var yok değil, ha var varda karpuz degilki, kavun degilki koklayasin kicini iyimi kötümü diye,

@ZİKRULLAH kardeşimizde 1 aya yakındır, ustalarım benim bu yontemim uğraştığım bir cihaz var dedi, kimseden para istemedi, kimseden bir şey de istemedi, dediği sadece projem bitsin, patentini alıp herkese ücretsiz dağıtacağım, yapamayan olursa malzemeyi alsın göndersin bana, cihazı yapıp göndereyim dedi, ne yalanı var ne ard niyeti, nede karşılık bekliyor, bizlerde bosbogazliklarla moral bozmak yerine, Vatansever imanlı bu kardeşimize bol bol dua edelim, hepinizden ALLAH CC razı olsun inşallah.

Son düzenleme:

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
GERMO ustam sizinde dediğiniz gibi ahir zamandayız ortam bozuk kainatta. O yüzden ince eleyip sık dokumalı. İnş. Kötü bişey yoktur. Yaş tahtaya basıcak bi arkadaşa benzemiyordu gördüğüm kadarı ile..

GERMO

Engellendi
@GERMO ustam sizinde dediğiniz gibi ahir zamandayız ortam bozuk kainatta. O yüzden ince eleyip sık dokumalı. İnş. Kötü bişey yoktur. Yaş tahtaya basıcak bi arkadaşa benzemiyordu gördüğüm kadarı ile..
@Gönül_Eri kardeşim inan ne tanırım ne görmüştüm, nede menfaatim var, iyiler tarafında, hamuru insanca yogrulmuş, pişiren in ustalıkla pisirdigi güzel bir kardesimizdir, kim ne nasıl düşünüyor beni ilgilendirmez, Allah cc razı olsun sizlerden ve ondan.

Inşallah zorda ve darda değildir, Rabbim güzel olan kullarını esirgesin korusun, iyi oldugunu bilelim o yeter bizlere, yakinda burdayim iyiyim abim der inşallah.

Son düzenleme:

sef_er

Operatör
ard niyeti, nede karşılık bekliyor, bizlerde bosbogazliklarla moral bozmak yerine, Vatansever imanlı bu kardeşimize bol bol dua edelim, hepinizden ALLAH CC razı olsun inşallah.
insallsh kardesim gevezelik etmeyelim! dua edelim degilmi?

Son düzenleme:

Aliömer

Cubuk İle Bosluk ve Metal Tespiti
GERMO ustam inşallah ZİKRULLAH Kardeşimizin durumu iyidir. Tam olarak nasıl bir sorun yaşadığını bilmiyoruz. Umarım ciddi bir şey çıkmaz.
Yanlız altın bulacak bir cihaza devletin patent verileceğini sanmıyorum. Ancak büyük bir şirket adına başvuru yapılsa belki alabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...