Dedektorburada Banner Mobile

Radyestezi , Çubuk , Şakül ' e Dair Herşey

Dedektorburada Banner Mobile
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eski

Editör
Geçen bir arkadaşım çubukla tespit yaptırmış , hedef aşağıda denmiş 7 metre inmiş, yine aynı çubukçuya kontrol ettirilmiş 4 metre çapraz hedef gösterilmiş , 4 metre gidildikten sonra , yine aynı çubukçuya kontrol ettirilmiş, hedef 15 metre daha alta gösterilmiş..
Not çubukçuyla çalışan kişiler aynı gurup arkadaşlar....
Sonuç : sizce nedir..
Bence çubuk vs boşa emek harcamaktan başka birşey değil... İmkanı olmayanların umudu .... Fakat boşa giden emeklerede yazık ...

Son düzenleme:

ZİKRULLAH

Engellendi
Benim tuttugum şakul insaat idi, ilk sayfana donup donup okuyorum, verilen herseyi direk alamam kendi beyin suzgecimden geciriyorum, eee ilkokul cocugu gibiyim kusura bakma ZİKRULLAH kardesim bende muhendisim, syg
Ustam Estağfurullah bir yanlış yaptıysam Özür dilerim olabildiğince yanıtlamaya çalışıyorum. Benim önerim gerçek pirinç şakül içi üstü metaryel alacak şekilde Boş ve Vidalı olucak Tornacılar yapabiliyor hazır şaküle.

GERMO

Engellendi
@ZİKRULLAH yok guzel anlattiniz ama ben dialektik gibi zit dusunceler ile sorguluyorum, yani şakul anten degil, yani bir parcamiz degil, soru sorulmamali, peki beyinden şakule etki edilemiyormu? Ornegin saga doğru dön diye dusunsek donmuyormu? Cunku eger isteyerek dondurursek istemesekte de dondurebiliriz demektir, degilmi?
@sef_er ustam güzel kardeşim, ben şaküle dedim gibi 2 veya 3 defa soru sordum, sadece 25 cm ile 30 cm den tuttugumda soru Cevap oluştu, gerçekten ustalarım yapma deyince bıraktım, çünkü ucu çok derin yerlere gider saptirir insanı, 8 cm den tutuyorsun tunele, 18 CM den suya, 55,88 cm den gümüşe, 72,50 cm den karışık altına, 73,66 cm den saf 24 ayar altına, 79 cm den mezardaki kemiğe, 83 cm den boşluğa bakıyorsun, güzel kardeşim, 25 ile 30 cm haricinde tuttugunda soru cevap olarak beyinden yonlendirme yapmıyor, direk ip boyuna göre aradığının manyetik enerjisine yöneliyor, eğer gerçekten beyinden yonlendirme varsa şakül kullanmanın anlamı kalmıyor, dikkat edersen bu değerler çubukta da vardır belki, işte biz bunu ogrenemiyoruz, bilenler anlatmiyor, işte bu katkılı çubuğun görevide bu,

sef_er

Operatör
eski ustam cok guldurdun beni, kato yetmez galiba baraj is makinalari lazim

ZİKRULLAH

Engellendi
@sef_er ustam güzel kardeşim, ben şaküle dedim gibi 2 veya 3 defa soru sordum, sadece 25 cm ile 30 cm den tuttugumda soru Cevap oluştu, gerçekten ustalarım yapma deyince bıraktım, çünkü ucu çok derin yerlere gider saptirir insanı, 8 cm den tutuyorsun tunele, 18 CM den suya, 55,88 cm den gümüşe, 72,50 cm den karışık altına, 73,66 cm den saf 24 ayar altına, 79 cm den mezardaki kemiğe, 83 cm den boşluğa bakıyorsun, güzel kardeşim, 25 ile 30 cm haricinde tuttugunda soru cevap olarak beyinden yonlendirme yapmıyor, direk ip boyuna göre aradığının manyetik enerjisine yöneliyor, eğer gerçekten beyinden yonlendirme varsa şakül kullanmanın anlamı kalmıyor, dikkat edersen bu değerler çubukta da vardır belki, işte biz bunu ogrenemiyoruz, bilenler anlatmiyor, işte bu katkılı çubuğun görevide bu,
Ustam verici ve alıcı ile çok stabil çalışıyor şakül az bekleyin hersey tamam olsun video geldiğinde canlı canlı nasıl tespit yapılıyor sonucu sizler teyit edeceksiniz

sef_er

Operatör
Ustalar ben cubuga oek inanmıyorum, şakul olabilir ogrenecem insallah GERMO ustam gercekten calisiyirsun ve evet saklanan bilgiler var, ZİKRULLAH yanlis anlasilmadin sadece benim bilgim az ayrica sen iyi bir kardeşimizsin, syg

ZİKRULLAH

Engellendi
Ustalar ben cubuga oek inanmıyorum, şakul olabilir ogrenecem insallah GERMO ustam gercekten calisiyirsun ve evet saklanan bilgiler var, ZİKRULLAH yanlis anlasilmadin sadece benim bilgim az ayrica sen iyi bir kardeşimizsin, syg
Teşekkür ederim ustam saklanan yok aslında Rusya'daki bu işin ehli olanlar Sovyetlerin bazı mallarını şakül ile buldular çubuk kullanmıyorlar

sef_er

Operatör
Yok gizlenenler olarak cubuk ustalarını kastettim, sende Ruslarin sakulleri varmi ZİKRULLAH ustam fotograflasan veya rus sitelerinden biraz gorseller koysan olurmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...